(VIDEO) Manifestare uriașă la Istanbul

Zeci de mii de oameni s-au adunat luni în împrejurimile Podului Galata din Istanbul pentru a denunţa „terorismul PKK şi al Israelului” şi pentru a-i sprijini pe palestinienii din Gaza, a declarat agenţia oficială turcă Anadolu, citată de AFP.

Manifestanţii au răspuns, în această primă zi a anului, la apelul unei platforme de peste 300 de organizaţii şi asociaţii de a se reuni sub sloganul „Milostivire martirilor noştri, sprijin pentru Palestina, blestem pe Israel”.

Armata turcă a pierdut 12 soldaţi la sfârşitul lunii decembrie în două atacuri separate atribuite Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK) în nordul Irakului.

De la începutul conflictului dintre Israel şi Hamas, şeful statului turc, Recep Tayyip Erdogan, susţinător tradiţional al cauzei palestiniene, şi-a sporit invectivele împotriva Israelului, denunţând şi sprijinul Statelor Unite acordat guvernului israelian.

Mulţimea compactă, fluturând steaguri turce şi palestiniene, a început să se adune în zori de zi către Podul Galata care traversează Cornul de Aur de-a lungul Bosforului şi, de asemenea, s-a întins de-a lungul părţii europene a Istanbulului, scandând „Moarte Israelului, afară din Palestina” şi „Dumnezeu este mare”, potrivit AFP.

Bilal Erdogan, al doilea fiu al şefului statului, a luat cuvântul pentru a-i saluta pe „martirii” armatei turce căzuţi în Irak: „Rugăciunile noastre sunt cele mai bune arme pentru a ieşi din întuneric, Salutări sfinţilor noştri martiri care ne luminează calea”.

„Am fost în Cisiordania, în Ierusalim, în Gaza: oamenii de acolo îşi pun speranţele în Turcia şi în Recep Tayyip Erdogan”, a dat el asigurări mulţimii.

Prezentat ca un fervent susţinător al islamului politic, Bilal Erdogan, în vârstă de 42 de ani, preşedintele „Fundaţiei pentru Tineret şi Educaţie”, care a coorganizat mitingul, este dat drept posibil succesor al tatălui său în fruntea ţării.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

38 de Comentarii

 1. NU ii vaz BINE, NU ii vaz BINE deloc !
  Nici pe alde ERDOGANs,
  NICI pe Turci,
  NICI pe Turcia …

  Sa ai „Prieteni DRAGI” pe :
  SUA,
  Israel,
  Rusia

  (Avionuu’ dat Jos cu SADISM, ca NU calcase decat un PINTEN de Teritoriu, cand facea un Viraj, oricum IESEA din Zona si UNuu’ dintre Piloti UCIS cu Cruzime de catre Tribalii TURCMENI Salbatici)

  China sta cu Ochii pe Turcia, care se da The BIG New Ottomania SI pe langa UIGURII Muslimi DIN China,
  NU este de Colea … 🙂

 2. Democratie mare in Turcia .
  Plodul sultanului se si vede viitor sultan intr-o tara de tampiti islamizati .

 3. Nemilosule, cam asa se vede si Europa dinafara, o gloata indoctrinata de „progresism” care alege tampitzi la butoane, conteaza mult punctul de observatie…

 4. Erdogan.„Politica Turciei se face la Ankara, nu la Washington„. Bravo, omule, sunt fan, te susțin mie la sută!. Iată un om politic cu verticalitate dedicat națiunii sale! Pe când ai noștri sunt niște pupincuriști și trădători de țară. Jos NATO, UE și imperialismul american criminal!Respect profund și interesat al tuturor națiunilor, inclusiv americană și israelită, care nu sunt vinovate. Vinovat e numai capitalismul bestial promovat de niște elite criminale (SATANA de tip „Craniul și oasele„) care se exprimă prin război și alte forme (crize, pandemii, lozinci fals umaniste etc) de distrugere a demnității umane. Le doresc noi înfrângeri în 2024” Oameni din toată lumea treziți-vă și dați-le la cap prin adevărate revoluții!

 5. Omenirea este lasa ca sta si tace in fata tragediei Palestiniene . Istoria va taxa asta. Bravo Turcia !

 6. Curtea Supremă israeliană a respins o cerere de a face publice documente despre exporturile de „apărare” israeliene în Rwanda, la momentul genocidului din 1994 din acea țară. Statul sio-nist, care a transformat un Holocaust ireal în religia sa de stat, își ascunde activ implicarea în genocidul altui popor provocat de războiul proxy al SUA și Marea Britanie pentru a controla vastele resurse ale Congo-ului. Genocidul din 1994 a fost în principal opera lui Paul Kagame, cu asistența lui Bill Clinton, a britanicilor, belgienilor, ONU și mass-media. Actori străini și bombe zioniste. Ce fac ,,acasă” la ei, le depășește, multora posibilitațile de întelegere. Mai ales cand ai conditionări mistice extrase dintr-o sursă cu o conditionare principială de tip ,,crede si nu cerceta”

 7. Articolul omite sa mentioneze ‘de ce’-ul includerii de catre manifestanti a Israelului si kurzilor in aceeasi formula: anume ca statul Israel este unul din cei mai ferventi sustinatori ai aparitiei unui stat kurd pe harta lumii. Ceea ce, evident, il plaseaza in perfecta pozitie antagonica cu directiunea si ideologia statului turc.
  Dar nu este singurul articol care prezinta o realitate trunchiata. Este doar parte a unui tablou general de (dez-)informare mai mult sau mai putin voita (admitand ca nu ete un rabat de la normele jurnalistice).

 8. În anii ’50 ne doream să vină americanii!…și să plece rușii din țară!…acum e invers!…
  Vorba lui Bulă…”…înainte de 23 august 1944 era exploatarea omului de către om!…Acum e invers!”…

 9. Un sistem fraudal a îndatorat fiecare națiune de pe Pământ față de cartelul bancar internațional, care este brațul de operare principal al stăpânilor pe suprafața planetei. Nenumărate persoane și familii din națiunile occidentale sunt falimentare. Popoarele lumii a treia au fost de mult sărăcite. Ideea că oamenii pot fi răi este o haină foarte utilă pentru a ascunde adevăratul Rău. Farsa de la Auschwitz este una foarte utila in acest sens. La fel sunt crimele de inginerie sociala create de ucigașii în serie. Jack Spintecătorul s-a dovedit a fi mason, iar Hitler/Comunismul/Lenin/Stalin a fost creati de bancherii Illuminati și agențiile lor de control. Violurile în masă din timpul războiului sino-japonez s-au datorat unui anume tip de posesie, iar crimele alimentate de traficul de droguri din America de Sud si Centrala ar fi la fel. Dacă cineva poate dovedi că toți oamenii care conduc lumea sunt din specia homo sapiens, atunci nu face o treabă bună până acum, deoarece vedem din ce în ce mai multe dovezi care arată contrariul. Doar imaginați-vă ce mentalitate trebuie să ai să torturezi, violezi si ucizi copiii de 3-4 ani? Puteți ? Uman? Eu nu pot și nu cred.

 10. Deci arabii au dreptul la un stat pe teritoriul israelian, dar kurzii nu au același drept pe teritoriul turc? Interesantă abordare.

 11. Ceva se-mpute
  CHINA a schimbat ministrul apararii , un fost general de trupe terrestre cu un admiral sef de flota
  si
  are 6 nave militare (dintre care 2-oua cu rachete atomice tactice !) !

  USA , se deja observa 🙁 , are teama de-un conflict direct cu IRAN-ul si mai e si facuta militra RIDICOL de ras 8in ciuda celor 2-oua PORTAVIOANE) de ras de micro-armata yemenita care … ieftin si primitiv blocheaza SUEZUL !

  STRANIU ! … multi ar da milioane sa stie macar 10% din cate-i obligat ca REAL PROPHET sa stie misteriosul MISHTEUAX !
  Entitatea care-a „ghicit” si … POGROAMLE ce-au urmat nu doar la Banca Iudeica ci si GENOCIDAR dupa !

  TOATE pentru ca dupa ne-reusita razboiului PROXY in care Ukraina-si va pierde ODESSA = LITORALUL -> „NINGE PE FED!” 🙁

  PS: Altceva era daca prophetia strashnik-ului Mishteuax realtiv la „PUTIN pierde LOCAl doar pentru a castiga GLOBAL” era
  luata de ne-genii in consideratie !
  E o lege a naturi ca prostii sa nu inteleaga stranietatea geniile decat cand e deja … irrecuperabila PAGUBA ! 🙁

  QUO VADIS … USA ? 🙁 (da de pamant cu NUMANDIERII cat mai poti … altfel ve ajunge un imperiu nu doar decazut cu CAZUT ! )

  MAGA -> chiar si fascistoid TRUMP e mai putin demagogic decat preotii … VITELULUI DE AUR ! 🙁

  IQ=?
  😉

 12. „no mercy spune:
  01 IAN. 2024 LA 13:17
  Democratie mare in Turcia .
  Plodul sultanului se si vede viitor sultan intr-o tara de tampiti islamizati .”

  🤐🤐🤐
  Ca HILLARY CLINTON voia sa fie si sefa (BLEAH) peste USA de parca doar ea avea drept de domnie
  dupa ce sef peste yankei, ii fuse curwarul de sot-so ?
  Ti se pare mai „democratic” decat … la aristocratia turca ?
  ❤️❤️❤️
  Ai grija cand cantaresti cu 2-oua ocale sa nu-ti faci tie-insuti pagube !
  De ce crezi ca „cineva” a avut grija de serverele CXlintonesei in psihoza de-o sapataman a lui COMEY ?
  PUNCTUAL pre-calculata pentru a-l face POTUS pe TRUMP ?

  De ce crezi ca aceeasi 3301 il re-ajuta pe TRUMP dupa …faza TRUMP-> QANON ?
  TRUMP vrea REVENGE …deci specatculul merita pre-finantat ! PUP !:(

 13. Adu-ti aminte de Tinutul Secuiesc si taci
  suntem si noi cu musca pe caciula !
  Si ->

  😎😎Cine locuieste intr-un castel de cristal sa nu arunce el insusi cu pietre !😎😎

  De ce stat KURD la TURCI si nu altundeva … de ce TINUT SECUIESC 2authonom” la noi si nu-n Ungaria ?
  DE CE … KOSOWO ? 😀

  (din cauza astora ca tine … „am boala” 😀 pe USR-istii „motorola” 🙁 )

 14. Nu vezi IZOMORF
  🤞🤞🤞GAZA ca un fel de KOSOVO🤞🤞🤞
  caruia NATO sa-i asigure autonomia ? 🤣🤣🤣

  HAHAHA ! MDA ! 🙁 (testul PISA si romulanii 🙁 🍥🍥🍥)

 15. E asta o dovada ca PROPHETUL MISHTEUAX stia dinainte ca ISRAELUL voia since mortal si sangeros IMORAL
  GENOCID in GAZA :

  „„Spinoza the 13-th spune:
  07 OCT. 2023 LA 19:07
  NU cred ca Netanyahu se va avanta intr-un GENOCID anti-palestinian acum ca-i in CRIZA POLITICA si crede ca :
  v-a fi scutit-motivat de orice EXAGERARE, prin atacul „neprovocat?” al terroristilor palestinieni … ?
  Sau , o va face ? Cu premeditare ?
  DE CE ACUM ? TPTUSI ! Si de ce nu anti-cipa moSSad-ul tot tambalaul daca nu e … spontan la palestinieni ? MDA !
  IQ=?
  SHALOM !”

  @mishteaux … cine inca nu vede ca esti STATISTIC-„GHICITIV” arhi-SPECIAL e natang din nastere !
  „23 ianurie” … RIP ! 🙁

  [stia sau nu stia MOSSAD-ul de GENOCIDUL „mirosit” de geneiiminca de pe atunci …sau mai GRAV …inca de pe vremea cand se pre-anuntau pentru SULLIVAN.ul yankeu imposiile: „POGROAME” la o synagoa dintr-o „tara din nord” (eventual in „CITY” 🙁 ) !
  Mishteaux ca gradinar de „castraveti-deja-murati”, pseudo-pensionar azi … va da inca lectii … RAND Corporatistilor 🙁 ! 129 de milioane in aur erau ieftini pentru PAGUBELE care sigur vor veni … mda : a trecut ferestra de oportunitate ! 🙁 ]

  IQ=?
  😉

 16. Maimuta de Erdogan mai are putin si se va transforma in ayatolah, iar Turcia va deveni un nou Iran.
  Deocamdata clericii musulmani batuti in cap, tresalta de bucurie ca sultanul islamizeaza si isterizeaza in draci populatia. Daca o mai tine tot asa, nu mai este mult pana o sa le vedem pe turcoaice imbracate in cearceafuri cu doua gauri ptr ochi.
  Nu face bine ce face. Lui nu-i plac atentatele kurzilor. Atunci Israelului de ce i-ar place masacrul gratuit facut de bestiile HAMAS?……[Rumburak]

 17. Wow! cate state teroriste! Cam toti musulmanii suntin palestina, hamas, hezzbolah. Dar noi nu cumva sa facem discriminare si sa spunem ca toti musulmanii sunt terostisti.

 18. Erdogan are COJONES !
  cioVrigaru BuZat, măCiuca popotară și Ficusul vestejit au NEVOIE !
  Jegl’nSky a mulțumit Dulapului că acesta a pus interesele Urcacilor inaintea intereselor Românilor !
  Rușinik, buey DUlaPULE, Rușinik !
  măRog…🤮

 19. Băi sunt p-acilea câteva comentarii pe care nu le înțeleg neam!
  O-i fi yo tare-n țastă da’ dacă-i pentru pulime ziceti-o neaoș pă ,,rumunsky”,iară dacă-i pentru ,,servicii” ce mama dracului comentați p-aci?!!!

 20. Turcii sa bage tancuri si armata in Gaza. Apoi cu rusii si Chinezii sa apere granita Palestinei. Evvreii au afirmat ca vor omora toti palestinienii.

 21. @PARERE2000,
  CINE „a ales pe Cineva” in Europa ?
  A iesit CE S-A vrut prin:

  – ImPROSTirea COMPLEXA a GuguSTIUCKs prin Scoala Narod facuta, MEDIA, Filme, Influenceri, OTRAVA Alimentara
  – Tablete Tip STS,
  – FALSificari Directe, lipsite de Rushine, ca la alde ClockoTilde ARMAND.
  CeaMaiSigura Alegere este Aia InCare NU se fac Alegeri DELOC, se PUNE Persoana (Idiotuu’ UTIL) in Functie, IN CAPuu’ TREBII 🙂 Uniunii Ioropene …

 22. Excelent comentariu Sus patria,total de accord si cred ca tot mai multi oameni incep sa inteleaga in ce lume traim si cine stunt dusmanii nostrii.Cam tarziu ce-i drept dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Se ingroasa randurile noastre,speram intr-un viitor
  mai bun!

 23. Turcii si Recep Tayyip Erdogan sunt guralivi, nu o sa facă absolut nimic pentru Palenistinieni, eventual le trimite apa potabila filtrată din Mediterana.

 24. De astfel de demonstratii are nevoie AUR, asta asteapta salariatii si pensionarii romani ! Continuati, vrem poze cu telefonul de la Simion !

 25. Erdogan o fie cum este, tiranic in multe privinte, dar se scandaliseaza cind vede genocidiul monstruos de copii palestinieni. Adica , Erdogan se miloseste de copii palestinieni, in schimb, von der Leyen, si mai toti politicieni europeni, se bucura sa- l vada pe Netanyahu omorind bebelusi palestinieni.

 26. Cand ai in pagina de istorie a poporului turc un genocid de apriximativ 1,5 milioane de armeni in perioada 1915=1923 blamat de toate tarile din lume si neasumat de Turcia nici in ziua de astazi, nu poti da lectii de toleranta.

 27. Erdogan se plange de uciderea palestinienilor, dar sa-i aminteasca cineva de genocidul armenilor savarsit de turci in anii 1915-17. Se mira pe urma ca nu e primit in UE. Cat despre democratie, Constitutia turca a facut-o Erdogan harcea-parcea ca sa ramana la putere pe viata…

 28. APROPO de KURZI …
  Acestia sunt Urmasii MUSLIMIZATI ai Vechilor PARTI, adica POPORuu’ Originar, autohton al Intregii Turcii actuale.
  SE PARE ca eram si RUDE, de pe Vremea Dacilor, ca Decabal a trmis Soli de Ajutorare la PARTI in contra Invaziei ROMANE.
  Ar fi de studiat ADNuu’ nostru si al lor.
  KURZII sunt supusi unei Exterminari PoliMorfe, pentru ca deranjeaza pe CeiCare au vent peste EI si NU numai in Turcia, ci SI in Iran, Iraq, Siria.
  EXACT ASA am fi patit si Noi, ROMANII daca :
  – se facea Greseala sa NE luptam cu URSS, Ungaria, Bulgaria si POATE sareau si Iugoslavii la furat Banatul, in Iunie 1940, ASHACUM Unii Narozi si Viteji de Capsa se dau mari in Istorie si Politica.
  Odata SPARTA Romania, am fi ramas ImPARTITI si incet, incet exterminati FIZIC sau/si ETNIC de catre LIFTELE DREACuu’ dezlantuite in Cestie …
  Am fi fost cainati, aprovizionati cu Arme, folositi si pacaliti mereu, ca SI KURZII !
  Si in Urma cu 56 -60 de Ani, cand eram in Liceu, citeam despre Luptele dintre KURZI si TURCI !

  – NU il gonea Generalul Ion Antonescu cu Shuturi in CUR pe Regele Golan Carol al Doilea, cel care impreuna cu Camarila a SPART Romania MARE in 1940,
  inca o Cauza a eventualei Situatii de „KURZI” in Tara NOASTRA.
  ATUNCI, Generalul Ion Antonescu a SALVAT Romania, pentru ca odata Romania DesFIINTATA ca STAT si fara Armata, Apele TIMPULUI s-ar fi inchis definitv peste Romania!
  Din NeFericire, Maresalul Ion Antonescu a GRESIT GRAV, trecand peste NISTRU!
  NU ca Rusia Sovietica sau Tzarista NU ar fi meritat pentru cele 12 Navale Salbatice in Principatele Romane, incepand cu 1711 si pana in 1940 si apoi, 1944.
  DAR:
  Poti sa o faci ? NU !
  MERITA Vietile a Sute de Mii de Romani TINERI, lipsind Romania de Fibra Biologica, deja afectata de Situatia CRUNTA Istorica de Sute de Ani de Dominatie, Furt de Hrana SI Oameni, Jaf PERMANENT la Cote InImaginabile de Occidentalii Contemporani din Evul Mediu, facute de TOATE LIFTELE DREACuu’ de 1900 de Ani!

 29. Desi a fost avertizat sa NU o faca SI de Zmeckers Batrani din Politica Romaneasca, a facut-o !

  Efecte :
  – Sute de Mii de Vieti TINERE pierdute in Stepele Rusesti, DEGEABA
  – DesPagubiri de Razboi mult mai mari chiar si decat cele convenite la Paris in 1947
  – ALTE Sute de Mii de Morti in Razboiul OBLIGATORIU din Vest, pentru Ardealul de NORD, pierdut de PROSTIA Sinistra a unui Dobbitock POLITIC mult admirat de Lenesi ‘Telectuali sau Narozi SIMPLI,
  Aratania CASTRATA de Nicolae Titulescu, care l-a sacait si enervat CONTINUU pe Hitler aiurea’n’tramvai, INUTIL si Ala , HITLER s-a razbunat la Viena, in 1940.
  NU aveAM, NOI, Romanii Fatza sa NE incontrAM cu Hitler!
  NU era Treaba NOASTRA!
  A facut-o Titulescu in Nume PERSONAL la Vedere, da’ de FAPT in Numele Altora, prin care a ajuns „MARE” si care l-au tinut in Puf Material si „GLORIE” ‘Telectuala EUROPEANA.
  O Viata de Putoare „Aristocrata”InConstienta de Efectele TERIBILE asupra POPORului Roman, cauzate de Agitatia de PAUN Dobbitock si CRIMINAL prin acele EFECTE!
  Din Cauza LUI am pierdut Ardealul in 1940 si deci, au trebuit sa mai moara in Vest alte Sute de Mii de TINERI Romani,
  afara de cele SUTE de MII de TINERI morti in Est din Prostia Razboinica NePotrivita si InUtila pana la Urma a lui Ion Anonescu.
  ACUM vaz’ca se aduna IAR Nori de Furtuna CRIMINALA la Adresa NOASTRA si vaz’ca IAR Imbecilii de NOI BOIERI de Doi Bani Ruginiti merg inainte cu FURTuu’ si Demolarea Romanei, EXACT cum au facut si Ailalti BOIERI, din InterBelic, neFacand NIMIC Bun, ba INVERS, Numai

 30. @CONTESTATARUL:

  Mai bine te-ai numi Delirarul.

  Text incoerent in forma si continut.

 31. „Nu vezi IZOMORF
  🤞🤞🤞GAZA ca un fel de KOSOVO🤞🤞🤞
  caruia NATO sa-i asigure autonomia ? 🤣🤣🤣

  HAHAHA ! MDA ! 🙁 (testul PISA si romulanii 🙁 🍥🍥🍥)”

 32. IO vaz’ca TU ai intrat IAR in Delir Indus … 🙂
  Pana la Urma, trebuie sa iti analizez Textele si sa te DISEC pana la Baza NAROZENIEI manifeste …
  Te deranjeaza ca am scris ADEVARUL fata de Castratuu’ InConstient de Titulescu ?
  CATA si citeste TOT despre Aratanie si ai sa vezi ca IO am DREPTate …
  Da’ inainte de a te diseca ideatic, vaz’ca imi confirmi ca Apucaturile de a MUSCA, insultand MURDAR si pe
  Ideea ta Preferata a KGB-istilor, cu Deranjuu’ Mintal,
  probeaza ca NU te schimbi SI adevarata ta Propensiune Ideologica, in Ciuda Spumelor AntiRusesti afisate perfid!.
  DEGEABA Informatie acumulata, daca NU rezonezi cu Dansa, NU intra in Ciribomflexer.

  NU poti sa iti schimbi ADNuu’ Impregnat de Mizeria RAUTATII Funciare …
  Pe DREACuu’ l-a taiat la „Abdomenuu’ Burtii” si a … defecat PE CE ii era la Indemana, Spiralele ADNului tau …:)
  ASHACEVA NU se mai dezlipeste, DREACuu’ are Brevet de Inventie pe „GLUE” 😊 … emis … 😊 nici o Shansa de Scapare, ca daca o aveai,
  ACUM erai si TU in Randul OAMENILOR, NU al Cainilor de PAZA, Specia NAROADA … 🙂

 33. @Deliratorul alias CONTESTATARUL:

  Nici Balaceanca si nici Socola nu te vindeca…

 34. FUGI BAaaaa, TU la Balaceanca si Socola.. 🙂
  Ai ramas intzepenit de OFTICA teribila, ca te-am fixat IAR in Forma ta REALA:
  Caine de Paza, Specia NAROADA … 🙂

  CUM va scoate Careva din Uniforme crescute DIRECT pe Piei, CUM incepeti cu Spume Murdare …
  Imi amintesti de UNuu’ cam ca tine de pe Vremurile Fericite …
  (INCA, pen’ca VOI, Paznicii Tarii, Varianta „NAROZII” ati RATAT Succesul „Comunismului” NATIONAL sabotandu-l pe Ceausescu,
  cu Ocarinele BELITE la Moscova si/sau la Washington, precum CAINII Fomisti, sa apucati din Zbor OSuu’, ca NU v-a dus MINTEA
  – fie, sa il ajutati, ca VOIA Binele Romaniei
  – fie, sa il DILITI Elegant, DACA aveati F’Unuu’ de acelasi Calibru Intelectual (Ca NU era NAROD … ) si PATRIOT la Fel ca EL, Ceausescu …
  Ala de care vreau sa vorbesc, pen’ca seamana RAU de BINE cu tine, era Viitoruu’ Socru al Amicului meu bun din Liceu, care voia sa se casatoreasca cu Fiica Aluia, GREUCEAN IN Securitate.
  Vedeam un Film American politist si acolo era Un Infractor care NU voia sa marturiseasca … 😊
  ODAAAATA il vaz pe Socru ca sare de pe Scaun si suiera printre Dintii stransi :
  „UNuu’ ca ASTA MaMaMa …Ma scoate din Minti!”
  OMuu’ era – in Fond – un BUN Meserias, ca mai trebuie SI din ASHTIA, NU TOTI sunt Bond.James BOND … 😊
  Da’ era TRAGIC Faptuu’ ca izbucnea ACASA si fatza de mine, pe care NU il vazuse decat atunci …
  AIA era de Balaceanca si de Socola !
  ASHA esti SI TU : de Balaceanca si Socola !
  Pen’ca iti SAR Conexiunile slabe din CiribomFlexeruu’ Deteriorat, posibil de Alcool, la un PRAG de Stimulare MIIIIIC, ca UN Poutza de Phourmik … 😊

 35. CONTINUARE
  DE UNDE, Baaaa, De UNDE sa fi avut VOI, Sectia NAROADA, ASHACEVA ?
  Unuu’ pregatit sa ii ia Locuu’ lui Ceausescu ?
  Aia care NU erau in Specia NAROADA, erau MAI putini, ca de Obicei …
  Ultima OARA, daca aveati SANGE Telectual si POLITIC, in CiribomFlexere, ASHACUM va infleitati, ati ratat SANSA de a-l SCOATE Eroic pe un Ceausescu Bolnav, Decrepit, Intoxicat cu Minciuni, Intoxicat MENTAL si cu Unde EM sau Unde InfraSonore,
  DIN CC si din Viata.
  Daca ii dadeati un Kalashnikov si Eleganta de a LUPTA, murind EROIC si intrand astfel in Istorie, fara Rusinarea lui prin Impuscarea REGIZATA si ORDONATA de Tampituu’ de Gorbaciov,
  Rushinare si pentru el, cu Cadavrul fotografiat cu Genunchii stransi sub el, sa vaza Lumea TOATA CE pateste UNuu’ care a vrut ca ROMANIA sa fie IAR MARE si Respectata in Lume.
  (Calauu’ Principal, RUSINEA Armatei ROMANE a recunoscut ca expres a tras la Picioare !),
  Rushinare si pentru NOI, Romanii, PLUS Mishtouu’ COCKALLAR de a-l ucide chiar de Craciun, MARE Sarbatore la NOI, Romanii !
  ASTFEL il lasati pe Dobbitockuu’ SINISTRU de Gorbaciov cu Ocarinele in Soare si LUATI VOI Puterea,
  NU pe toate SOIURILE de Agenti ale TUTUROR Serviciilor STRAINE care colcaiau pe AICI si la TVR, din Vreme, LASATI de VOI sa intre LIBERI in Romania.
  Sau ati IMPINS cu Suturi de Cizme’n’ in CUR, la TVR pe Aia DOI, Oamenii VOSTRI, pe TchockoFlenderii de Dinescu si Caramitru, si sa zbiere cu Glasuri SPARTE de Frica, LASATI de VOI sa intre:
  „Am invins!
  Cu Deshtele Raschirate ca niste Gheare in Ochii Romanilor si cu Tuciurriuu’ de Dinescu cu HANTZA Aia Jegoasa pre el, sa para SARAC …
  Cata Oftica aveam si IO, ATUNCI, pe Ceausescu, in Clipa AIA, descrisa mai sus, am ramas SCARBIT de Spectacolul GROTESC …
  Odata LUATA Puterea, de Iulian VLAD,

 36. CONTINUAREA CONTINUARII

  AILALTII

  (CEI din Gascka aia care au ucis la, Sibiu pe Militienii si Securistii vecini cu Garnizoana condusa de Ala, Locotentent Colonelul DRAGOMIR – asta il intreba la Telefon pe Stanculescu daca sa mai traga in Nefericitii care sareau Garduu’ sa SCAPE, daca mai trage in ei – Ala ii raspundea sa mai traga, ca erau „Prea PUTINI Mortii”, NU semana indestul a Revolutie; ashtia DOI, Stanculescu si Dragomir erau de Balaceanca si Socola … 😊)

  ieseau din Joc si Romania se alinia in Liniste si ORDINE in Randul Impus la Malta, ca SI Alelalte Tari Socialiste, far’ de o MIE de MORTI degeaba si DeBandada GROTESQUE care a inceput ATUNCI si CONTINUA si ACUM!.
  CAM ASHA au facut Colegii tai, adica Partea a RA si DE ATUNCI a ieshit CE se VEDE din Romania.
  In LOCuu’ tau, as STA DREACuu’ linistit, la Umbra PENSIEI Grase si a Lipsei de Rushinare, in Loc sa vii pe Forum si sa scuipi Bale Minicinoase contra mea.
  Cu TOATE Naivitatile mele, inerente Situtiei de SIMPLU Cetatean, tot sunt mai ROMAN decat tine, si scriu mai bine, si mai adecvat pentru Romania decat majoritatea Postacks de Serviciu, ca tine …
  Ofticos de Duzina, d’aia ca tine m-au mushcat de Derier peste tot pe Unde NU am putut sa ii evit, ca PUTZEAU a Prostie SI Oftica Inerenta, ca SI tine … 😊
  NeRushinat MIC si NAROD … 😊.
  Ti se pare lung acest Text ?
  Stai sa vezi CE va iesi din DISECTIA ta, pe BLOGuu’ in Pregatire, unde NU o sa am Limitari Meschine de SOFTuu’ DREACuu’ … 😊

 37. @ANONIM,
  IO vaz’ca TU ai intrat IAR in Delir Indus … 🙂
  Pana la Urma, trebuie sa iti analizez Textele si sa te DISEC pana la Baza NAROZENIEI manifeste …
  Te deranjeaza ca am scris ADEVARUL fata de Castratuu’ InConstient de Titulescu ?
  CATA si citeste TOT despre Aratanie si ai sa vezi ca IO am DREPTate …
  Da’ inainte de a te diseca ideatic, vaz’ca imi confirmi ca Apucaturile de a MUSCA, insultand MURDAR si pe
  Ideea ta Preferata a KGB-istilor, cu Deranjuu’ Mintal,
  probeaza ca NU te schimbi SI adevarata ta Propensiune Ideologica, in Ciuda Spumelor AntiRusesti afisate perfid!.
  DEGEABA Informatie acumulata, daca NU rezonezi cu Dansa, NU intra in Ciribomflexer.

  NU poti sa iti schimbi ADNuu’ Impregnat de Mizeria RAUTATII Funciare …
  Pe DREACuu’ l-a taiat la „Abdomenuu’ Burtii” si a … defecat PE CE ii era la Indemana, Spiralele ADNului tau …:)
  ASHACEVA NU se mai dezlipeste, DREACuu’ are Brevet de Inventie pe „GLUE” 😊 … emis … 😊 nici o Shansa de Scapare, ca daca o aveai,
  ACUM erai si TU in Randul OAMENILOR, NU al Cainilor de PAZA, Specia NAROADA …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.