(VIDEO) Momentul când israelienii pun steagul pe un hotel din Gaza

Trupe israeliene au înaintat aproximativ trei kilometri în Fâşia Gaza, iar militari ridică un steag israelian pe acoperişul unui hotel, conform unei înregistrări video.

CNN relatează că a geolocalizat înregistrarea video într-o zonă care se află la aproximativ trei kilometri de bariera de securitate.

”Militari din al 52-lea Batalion al al Brigăzii 401 flutură steagul israelian în inima (Fâşiei) gaza, în apropiere de plajă”, spune un soldat în înregistrarea video, filmată la câţiva kilometri nord de centrul oraşului Gaza.

”Nu vom ierta şi nu vom uita şi nu ne vom opri până la victorie”, mai afirmă el.

Această înregistrare video este unul dintre primele indicii despre locul unde au fost forţe terestre israeliene şi ceea ce au făcut în timpul extinderii operaţiunilor terestre în Fâşia Gaza.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

32 de Comentarii

 1. Greseala mea,la King David Hotel n-au pus steag ci bomba,intrebati-i pe englezi!

 2. Rezultă că operațiunea este de fapt un război de cucerire a Fâșiei Gaza. Trupele, când cuceresc o localitate, dau jos steagul adversarului înfrânt și pun sus steagul cuceritorului. Parcă nu ăsta era scopul operațiunii.

 3. Woww … mâine se luptă cu fabrica de pâine și mai pun un steag pe un service auto

 4. Bine, bravo! Acum luați steagul și căutați ostaticii că de-aia v-ați dus acolo nu să puneți steaguri.

 5. Acum am inteles ca de fapt Isrelul vrea sa cucereasca Fisia Gaza si sa devina tara lor.Altfel nu se explica gestul asta facut de armata israeleiana cu steagul .

 6. La Canalul Dunare – Marea Neagra inginerii romani au invatat si sa construiasca Poduri de mare lungime suspendate pe cabluri….Acesti ingineri ar fi putut lesne proiecta si executa Podul de la Braila proiectat si executat de japonezi si italieni….Ar fi scutit Romania de azi de sila cetatenilor sai fata de politruci..

 7. albastru si roshu,
  steaua si semiluna:
  si-a amintit si Erdogan de Imperiul Otoman…..”pacificator”.

 8. scopul operatiuni este eliminarea enclavei palestiniene Gaza ,urmînd si eliminarea lor din cisiordania….

 9. Bloomberg a prezentat scenarii pentru dezvoltarea conflictului dintre Israel și Hamas. Unul dintre scenarii – un război între Israel și Iran – ar putea duce lumea la o recesiune globală și o creștere a prețului petrolului la 150 de dolari pe baril. De asemenea, este posibil ca inflația globală să accelereze până la 6,7%. Acest scenariu, printre altele, va duce la o creștere a prețurilor la benzină în Statele Unite, ceea ce, după cum scrie Bloomberg, l-ar putea împiedica pe Joe Biden să fie ales președinte al Statelor Unite pentru a doua oară.

 10. Ii imita pe rusii. Dar rusii au luptat impotriva Germanei, nu impotriva unor civili fara arme de razboi, cum fac evreii acuma

  • @Armand Israel lupta impotriva luptatorilor Hamas, nu fac precum musulmanii Hamas care au macelarit civili intentionat.

 11. Evreii ne-au împins în faliment

  29 octombrie 2023|Doctrină naţionalistă, Textele altora

  https://ioncoja.ro/evreii-ne-au-impins-in-faliment/

  După 1989, la conducere a fost PSD, provenit din Frontul Salvării Naționale care a fost realizat de JIDANI.
  Ministru Justiției și apoi ministru al Armatei a fost Babiuc -evreu. La economie tot un evreu, președinți români de etnie evrei.
  Prim Ministru P. Roman evreu, în palament Gherman evreu,la Banca evreul Isărescu. Apoi trădătorii din securitate au fost și ei angajați pe posturi cu ciolanul mare.
  Israelul cumpăraseră În Bucegi un teren de tabără militară, alt evreu din exterior vroia să dărâme Sfinxul din bucegi, un simbol strămoșesc, ca acolo să poată face un hotel turistic. Ai noștri nu suflau o vorbă . Jidanii erau primiți ca niște zei de către toate guvernele, parlamentele .
  Trebuie un material stufos cu ce-au făcut jidanii veniți din SUA în calitate de consilieri pe domenii.
  România a fost condusă de jidani, ca să o ocupe ei. Poveste urâtă dar cu succes pentru inamic.
  Trădătorii noștrii pentru a mușca din prada jidanilor au folosit metoda PUPINCURISTULUI, ducând la un jaf aproape interminabil. Toți le au zis Jidanilor consilieri SUNT DEȘTEPȚI și au promis că ne duc la salvare.

 12. Un REUSIT Fake-News !..stil CIA….daca „cocioaba” aia este hotel !.

 13. A fost momentul, ka kand dupa Stalingradul lor, urmand Berlinul, au gasit shi ei Hotelul lor ca sa puna steagul, lipsind doar soldatul cu cele 3 ceasuri la o singura laba, chiar daca Nostra labus nu a prezis asta cu ka laba lui. Bolshevismul Stalinist, imitatzia Allo!Geniului lor tov.Hitlerica eroul Marii Finantze, care era aclamat in acele vremuri in presa UK ca a venit noul Mesia, nu se dezminte nici astazi, chipurile diamantul lor a ramas HO. Ce potzi sa faci?, acolo au fost exportatzi, nu „vandutzi” foshti eroi URSS, secretari PCUS, preshedintzi de syndicat, colhoz shi alte halea, ca de aia ne iubesc asha mult acesti libidinoshi, gretzoshi, care din 1945 ne-au likidat in etape Elita, 1-st la Canal, pushcarii, etc, 2-nd in dec.89 cel cu clantzaii de aur shi 3-rd cu pooliticienii noshtri „vandutzi” shi ei ca altzii de au facut legi antinatzionale, de lumea fuge din tzara, de o sa ajungem shi noi o enclava traind din ajutoare ONU, nu? Poate sa puna steagul lor unde se simpt ei mai bine, dar asta este mai rau ca in WW2, unde nu exista asha mare prosteala la noi, ca acum, ca ne f..te grija de altzii, mai ales ca unii au vrut sa ne distruga ca stat, ca natzie cu obiceiuri shi traditzii care nu afecta pe nimeni. Situatzia asta trebuie sa ne aminteasca ca tov.Stalin cominternistul a atacat o tzara Neutra ca Romania, iar col.5 a lor ataca fara veste oshtashul roman, ei semnalizand unde tov.sa bombardeze, ca HO
  O zi buna.
  Con

 14. Au avut ce învăța de la SS-istii germani. Acum, urmașii, execută. Poate nu știți; cea mai criminală mafie a tuturor timpurilor, nu este cea italiană. Mafia italiană a fost și poate mai este “copil mic” pe lângă mafia evreiească. Cei mai criminali și mai destrăbălați, alături de ucrainieni.

 15. @mishteaux , PROPHETUL nostrum anticipa asta ! Deci nu e prophet mincinos 😀 cum il voiau cei fara inspiratie DIVINA, numi ? 😛
  „istoria se repeta 🙂 [IQ=?] spune:
  26 OCT. 2023 LA 16:49
  1 REGI 28 …
  „18. Deoarece tu n-ai ascultat glasul Domnului şi n-ai împlinit iuţimea mâniei Lui asupra lui Amalec, de aceea Domnul face aceasta cu tine acum.
  19. Şi va da Domnul pe Israel împreună cu tine în mâinile Filistenilor; mâine tu şi fiii tăi veţi fi cu mine şi tabăra lui Israel o va da Domnul în mâinile Filistenilor”.
  …”
  _______________________
  19. 🥲🥲🥲Şi va da Domnul pe Israel împreună cu tine în mâinile Filistenilor; mâine tu şi fiii tăi veţi fi cu mine şi tabăra lui Israel o va da Domnul în mâinile Filistenilor”.🥲🥲🥲

  SHALOM !”

  Ce ia venit subteran, prin celebrii paioanjeni din retea CRESTINI, sa toarne benzina retorica pe EVANGHELICII yankei ?
  Ce l-a facut sa pomeneasca „versetele” astea si pe 😉 AMALEC ? 🤦‍♂️🤔😒
  PS: Asa ca are cel putin cultura generala a lui „MARAGARINA” , straniul nostru MISHTEAUX ? 😀

 16. SE stia demult
  „https://www.youtube.com/shorts/LRkUiI50oAU”
  cum de n-a stiut MOSAD-ul ?

  LIGA ARABA, s-a pregati demult scapa 🙁 de USA curand ! Si asta doar din cauza NULANDIERILOR !
  BIDEN ca POTUS a fost o eroare a papusharilor ACUM-PAGUBOSI si spatele lor 🙁 !

  „NINGE PE FED!”

  PS: Acum va pot spune pentru ca nu mai conteaza … prin TRATALELE ABRAHAMICE … liga araba a voit ce-a voit UE prin MINSK2
  ” sa doar castige timpe ” !
  Iordania are „red lines” 😀 !

  IQ=?
  😉

 17. Ce hamas, ce gaza daca in final se dovedește că a fost război pentru invadare și acaparare spațiul gaza? Ce alta dovada mai trebuie sa ne convingem că scopul „invadarea pe motiv hamas e cotropire, alipire și acaparare bogății subterane din acest teritoriu al gaza scuză mijloacele(război cu ucidere și distrugere a orice in masă)?!

 18. Oamenii care nu iartă și nu uită sunt cei mai nenorociți oameni de pe pământ! Curând Israel dispare.

 19. ‘Bahmut’ scrie pe Gaza City,gazatii teroristi vor fi anihilati

 20. („Victory, Not Vengeance”, numele unui grup irlandez de muzica electro pe care vi-l recomand) … problema cu hotelul respectiv e ca nu prea stiu citi turisti isi vor mai face rezervari acolo …

 21. He he ! Scandal mare in Israel, opozitia a inceput sa „dea din casa” ca Bibi stia de actiunea Hamas si ca fusese instiintat de catre servicii !!

 22. Ceea ce se intampla dovedeste ca Bibi a stiut de actiunea Hamas din 7 octombrie dar nu a facut nimic ca sa o preintampine, ba chiar a tinut trupele de aparare pe loc cateva ore fara ca acestea sa intervina tocmai ca Hamas sa reuseasca sa omoare niste evvrei astfel incat acest lucru sa fie folosit drept pretext pentru invadarea de catre Israel a Fasiei Gaza, in scopul cuceririi ei (sau macar a jumatatii nordice?), asta pentru a le mai fura si micul teritoriu ramas palestinienilor, pentru ca acolo sunt niste resurse numai bune de exploatat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.