(VIDEO) Prinsul Paul, săltat în Malta – decizia instanţei

Aşa-numitul Prinţ Paul al României a fost prins în Malta într-un resort de lux dintr-o staţiune turistică, iar acum au apărut si imagini cu fugarul.

Ministrul Justiţiei Alina Gorghiu a anunţat că instanţa din Malta a decis, luni, arestarea preventivă a fugarului Prinţul Paul Phillipe al României, până pe data de 9 mai. Ea a adăugat că, din informaţiile pe care le are, solicitarea acestuia de a fi eliberat pe cauţiune, a fost respinsă, însă decizia poate fi contestată.

„Instanţa din Malta a decis azi arestarea preventivă a fugarului Paul de România, până pe data de 9 mai. Din informaţiile pe care le avem, solicitarea acestuia, de a fi eliberat pe cauţiune, a fost respinsă, decizie care poate fi însă contestată. După cum ştiţi, acesta a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu, în dosarul Ferma Băneasa”, a scris Alina Gorghiu, luni pe Facebook.

Ea a ai spus că „Ministerul Justiţiei va continua demersurile şi va depune eforturi pentru ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România, aşa cum procedează cu orice fugar al statului român”.

„Vom informa cu privire la etapele procedurale ulterioare. Vom furniza toate documentele şi informaţiile necesare pentru ca instanţa din Malta să accepte predarea fugarului”, a completat Gorghiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

22 de Comentarii

 1. Având în vedere scandalul Coldea Dumbrava puteți să vă dați seama din ce grupare făcea parte nea Paul. Sa nu ziceți voi ăștia de la Cot ,care va faceți că nu știți de Coldea,că nu poate fi adevărat. Presupunem. Și o să mai vina,că teava are diametru generos și incap acolo de la sorosei până la kovesei in frunte cu Basel și năsturel nastac. Hehe Romanu e prost,nu?

 2. cum am putea si noi sa ne schimbam numele in „de Romania” prinsul detine cumva proprietate intelectuala pe acest domeniu exista cumva vreo investigatie relativ la bazele legale care i-au permis sa isi schimbe numele din Lambrino in „de Romania” cine i-a facut aceasta favoare dubioasa

 3. Asta care a filmat era militian, n-asa? Cu Prinsu ramane cum s-a stabilit. Depande de licurici.

 4. Dupa mecla, zici ca faca parte din baietii aia care organizeaza escrocherii cu alba-neagra sub Turnul Eiffel … dupa numele de pe mandatul de arestare (Al Romaniei …) am crezut ca e vorba de o echipa de fotbal din Arabia Saudita (Al Ahli sau Al Itihad) sau un post de televiziune (Al Jazeera) … in orice caz, mare pacat ca priapicul Carol al doilea nu a aflat de existenta prezervativului, acum am fi fost scapati de asemenea mizerii ! … Cit despre chestiile „de lux” de care vad ca, impreuna cu matracuca, e atras mai ceva decit musca de rahat („resort de lux”), probabil ca va aprecia la fel de mult si sapunul Lux, la baia inchisorii …

 5. Si eu sint „de France”, dar din greseala m-am nascut la Tandarei, minca-v-as !

 6. Între clotilda și acest individ, nu exista diferența decât anul nașterii ca vârsta și sex, în rest, au totul în comun, niciunul nu are studii superioare în perioada până în 40 ani, au doar cursuri de specializare in orice și nimic plauzibil, de asta au și lins politica plasării! Ambii sunt limitați la șantaj, scandal, turnătorii aberante=minciuni, înșelătorii de orice fel, niciunul nu a învățat nimic serios de la viață, ambii se cara tocmai când nu se așteaptă nimeni, fiecare la vârsta lui, acest bou de baltă al României pare că trage de timp sa trăiască peste limita vieții, de maximum 3 ani, totul fiind karmic…chinuri și hăituieli pe merit.

 7. Dadadadadada! Tot asa cotcodacea Alinutza-Blondutza lui Klaus ( et altera) nu demult si ca ar fi pus mana pe celebrul Benny Steinmetz in Cipru! Pana la urma nu a pus mana nici macar pe hartia igienica folosita de respectivul Steinmetz si presa aservita a pus urgent presul pe tzambal.! Tot asa se va intampla si acum: Prinsii care au servit cauzele stapanilor de afara sunt tabu pentru asa-zisa justitie din Romania cu Alinutza ei cu tot!

 8. Gunoiul Petrov@șleahta de bandiți i-au acordat acest așa zis titlu de prinț,pe vremea când ambasador în Franța era lingăul lui Petrov,cel care i-a rezolvat în Circumscripțiile elctorale din Franța numărul de voturi necesar pentru a trece de Mircea Geoană.Gunoiul trebuia demult să fie în pușcărie pentru această infracțiune !Iar toată povestea cu ferma Băneasa a fost nășită de gunoiul Petrov,care clar urma să-și încaseze partea dacă le reușea furăciunea !

 9. Toti din jurul lui Petrov au un iz penal in respiratie, numai el este fata mare. A fost albit in 75 de procese penale, caci a creat o justitie independenta, iar sustinerea politica pentru crearea statului paralel, i se datoreaza.

 10. Denumirea exacta și corectă este Prinsul du Bessesco Paul de România , și include titlul nobiliar și securist de om între hoameni ce fura împreună cu Puiul de Popoviciul de London buci și bubuci de șmecher și include lumina Washington cu binecurvintari . Trăiască și înflorește toate șmecheriile care coboară duhul dumnezeiesc a poporului român și furtul generalizat regizat de CIA și impus de SRI du Roumeinich land . Hai du iu du , dar când o fi sa fie , oti fugii ca șobolanii după corabie ….. ! Corabia Românească va plutii tot timpul in inimile românești și nobile !

 11. Nu trebuia niciodată sa părăsească Franta ! Era apară de legile franceze ! Avea dreptul la azilul politic ! Dar nu trebuia sa părăsească niciodată Franta ! Avea munte ! Alpii Francezi ! Avea mare ! Ce-i mai trebuia excursie in strainatate ? Asa ce face ? Sta cati-va ani degeaba ?

 12. O fi si golanu’ asta vreun cacaler de Malta, ca mason sau un mic „iluminat” sigur este … nu se ducea el asa in Malta, „ciine surd la vinat”, daca nu se stia protejat de „frati” … Eu unul la Jilava sau la taiat de stuf la Periprava va spun sincer ca nu-l vad …

 13. prinsul de romania care a fost condamnat si protejat de franta a dat dovada de prostie si aroganta asa cum ii sta bine unui vlastar reghesc…

 14. Loc. Paris, Franta. Mun. Bucuresti, talpa de iad Românika. :)=)

  Saltelutza „lucreaza”. :)))

 15. Inca o actiune convingatoare care demonstreaza ca ministrul Alina nu este sluga securitatii ca majoritatea celor dinaintea sa. Oare cand ii va ‘sapa’ groapa Ciolacu?

 16. Eu nu am priceput unde a fost prins escrocul Paul Lambrino, fiul bastardului Mircea Lambrino. Ce inseamna ‘resort de lux”? Un bordel, sanatoriu sau ce? Nici in Cotidianul nu se mai stie a vorbi romaneste?

 17. Mai oameni buni, ia ma taceti din gura! „Omul” este o mare personalitate, este chiar finul lui…Petrov de Romania!! Acum v-ati prins?

 18. @ grig-Dă-l dreaq,e doar cumătru cu Petrov!!Pol de Rumani Dubonet Cabernet Siur la Table are un plod,iar ca să se lepede de satana(așa a crezut el că scapă de satana,dar s-a înșelat)musiu Petrov a nășit plodul,dar în final a constatat că el însuși e satana.Ptiu drace !!

 19. Paul de Gherla ar fi un nume mai potrivit .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.