(VIDEO) Momentul în care un pompier înoată spre Patrizia, Bianca şi Cristian

Tragedia de pe râul Natisone din Italia, noi detalii tulburătoare. Un pompier a înotat spre cei tineri români care s-au înecat – Patrizia, Bianca si Cristian -, încercând să-i salveze, însă fără succes, potrivit unor noi imagini.

La o săptămână de la tragedia de la Natisone, salvatorii nu au găsit încă ultima victimă – Cristian Molnar.

„Familia lui Cristian încă speră că îl va găsi pe tânăr în viaţă. Ei îşi exprimă deplina încredere în ancheta deschisă de Procuratura din Udine, convinşi că vor stabili orice responsabilitate în salvarea întârziată a celor trei tineri. De asemenea, cer autorităţilor  să continue căutările pentru a-l găsi pe Cristian”, a declarat Gaetano Laghi, avocatul familiei Molnar, adăugând: ”Fratele Petru Radu, care urmăreşte căutările la faţa locului, doreşte să nu fie publicate fotografii cu el sau cu membrii familiei sale, cere să fie respectată perioada grea pe care întreaga familie Molnar o resimte în aceste momente teribile şi se alătură durerii familiilor Cormos şi Doros. „În acest moment speranţa dispare, dar nu şi în inimile celor care suferă. Ei încă nu disperă, convinşi că îl vor găsi, Radu crede că fratele său este acolo şi este dispus să coopereze cu toată lumea pentru a-l căuta. Când vom găsi cadavrul, perspectiva se va schimba’, a adăugat avocatul pentru Fanpage.it.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Prostia se plătește întotdeauna în viața! Cel mai tare îmi place poza lui Molnar cu mâinile în buzunare și BMW s.h.,ca smeker de Satu-N
  Mare! Mai puneți mâna pe o carte printata,smekerilor și nu mai stați pe face -buci! Învățați Legile fizicii,handicapaților! Legile fizicii neînvățate va duc la cimitir,handicapaților smekerilor „deștepți”!

 2. Toti urla cum de n-au fost salvati, niciunul nu urla ce cautau aia acolo, isi faceau selfiuri ? Acum isi fac in rochie de mireasa.

 3. Am intalnit moldoveni dupa vorba, in slapi si cu casetofonul pe umar, in stanga la Mont Blanc, la 3840 m altitudine. Ca romanul nu-i niciunul ! Altii, din acelasi neam, tot in slapi, gumarii nationali, au comandat pizza cu detoate pe terasa restaurantului italienesc La Cucina de pe Vaci utca. Mijto, sa inteleaga si SimIon.

 4. ‘tă-i D-zo pompieri dă Italia. Ăsta își dă drumu’în apă doar de la 15 m de copiii blocați, clar n-are distanță să ajungă la ei, mai dă și 20 de rame să depășească o tufă, mai un pic și se îneca; ăia de pe autospecială au 3 veste de salvare pe ei unu dar aruncă funia goală spre victime, să se spânzure înainte de inec. Au distribuit faza asta doar pt PR să nu creadă lumea că nu intervin la situații, vedem de fapt că sunt inepți.

 5. Da` analiza toxicologica le-au facut. Pun pariu ca erau drogati, de-aia n-au miscat atunci cand pompierul a incercat sa-i salveze. De prosti nu-i paguba.

 6. In scoala ar trebui sa ii invete ca atunci cand se anunta vijelii, furtuni, tornade nu ai ce sa cauti in parcuri, in camp deschis, pe maluri de ape. Orice neglijenta se plateste de multe ori cu viata. Pacat de tineretile lor!!!!

 7. Școala ,societatea ,sistemul ,românesc și italian,nu e construit pe valori ,simt critic,analiza obiectivă,sistemul te tine fara cunoștințe minime de analiză a mediului înconjurător și distruge și minimalizează și cunoștințele dobândite de cei care trăiesc de sute de ani un ambientul nativ denigrând țăranii,muntenii,locuitorii de pe țărmuri marinărești,că.s țărani arretrati,fara cunoștințe.Uite așa rezultă niste progenituri fara cunoștințe ,ușor de manipulat și fără simt analitic ,critici instinct de conservare!

 8. Un copil trebuie educat de familie și sistem prin școală și institutii din fragedă pruncie,sa cunoască echilibrul mental ,moral și fizic ,sa știe să reacționeze ,să gândească,să analizeze ,să ia decizii în funcție de factorii de mediu sau situații de urgență, să respecte,și să nu subestimeze sau sa desconsidere,pe ceilalți,forța naturii și mediul înconjurător,să urmeze un stil de viață sănătos cu principii,valori și cod al demnității,onoarei și al bunului sens și bunelor intenții și să fie decisiv când viața este pusă în pericol.SISTEMUL IN ACHIMB CA SA TE POATA MANIPULA SA SE PATA LEGITIMA,CA TU ESTI DE FAPT UN IDIOT CARE TREBUIESTI CARMUIT NU NUMAI CA TE LASA IGNORANT DAR PARTICIPA ACTIV LA IGN ORANTA SI MEDIOCRIRATEA TA CA SA DEVII UN IDIOT NUMAI BUN DE COMANDAT CARE TREBUIE SA II TE ADRESEZI LUI SA TE U
  INDRUME IAR TU TREBUIE SA.I MULTUMESTI SA YE INCHINI!!!! CETATENII statelor naționale TREBUIE SA INCEAPA SA ISI CREEZE GRUPARI DE ANTICORPI CARE SA CURATE SI SA AIBE GRIJA CA OBSTEA SA FIE SANATOASA CAND PARAZITII INCEP SA.SI FACA DE CAP!

 9. E adevarat ca apa chiar si pana la genunchi e inselatoare,dar chiar nu au gasit altceva mai bun decat sa se ia in brate ? Cam asta-i generatia Fb.In plus,si daca se rupea baajul si nu se trezeau cu apa pana la genunchi dintr-odata.Deci,or fi urland prompteristele „haoleu,imagini cu impact emotional”,dar pe mine unul m-a impresionat cel mai mult PROSTIA celor 3.Chiar si asa,D-zeu sa-i ierte.Idem,ala din Olt.Pai,cand nu stii sa inoti,tu te sui pe skijet,pe un rau ca Oltul ? Si ca astia sunt multi,foarte multi,care nu au mai citit o carte de la Capra cu Treiezi incoace.

 10. Interventia salvatorilor italieni, pompieri sau ce sunt ei de meserie, arata un nivel incredibil de amatorism si slaba pregatire si coordonare. Poate chiar si niste pescari amatori, sa fi fost pe faza la momentul oportun si dotati doar cu o barca sa-i fi salvat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.