(VIDEO) Nadia Comăneci și Hagi, mesaje speciale pentru români

Nadia Comăneci nu a uitat de români. Nadia le urează românilor, de Ziua Naţională, sănătate, bunăstare, prosperitate şi succes.

“La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români! În această zi de sărbătoare vă doresc multă, multă sănătate, urări de bunăstare, prosperitate şi succes. La mulţi ani, România! La mulţi ani, dragi români!”, a afirmat celebra fostă gimnastă într-un mesaj video.

La rândul său, Gheorghe Hagi a transmis un mesaj de Ziua Naţională a României, el afirmând că românii au nevoie de succese deoarece acestea aduc bucurie, aduc fericire şi respect.

“Mesajul pentru noi toţi: avem nevoie de succese, pentru că succesele aduc bucurie, succesele aduc fericire, succesele aduc respect”, a transmis Gheorghe Hagi.

“Cred că românul are nevoie de cât mai multe lucruri în orice domeniu. Să iasă în evidenţă cei care excelează”, a adăugat el.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

12 Comentarii

 1. ‘mananc bine,dorm bine,ceea ce va doresc si voua ”(fragment din mesaj)

 2. Multumim Nadia! Cel mai cunoscut roman de pe mapamomd nu uita niciodata de unde a plecat.

 3. Nadia primeste de la statul roman o ..speciala” de 13149 lei/luna .In afara de urari si imagini (in care ne arata ce bine o duce ), n-am auzit sa fi luat macar o saltea pentru salile de sport din ROMANIA . Asta ca sa vedem si cealalta fata a ,,zeitei ” …

 4. Nadia primeste de la statul roman o ..speciala” de 13149 lei/luna pentru ca merita fiecare banut de acolo. A pus Romania in gura lumii, la modul pozitiv, e emblematica, gasesti referinte in filme si carti etc. Tu sa iesi in strada impotriva penzeusilor speciali construiti de sociopatii pe care va puneti stampila de oaie electoare.

 5. E usor a scrie acorduri ample când esti milionar dar au si munct in sport foarte mult !

 6. Ungure complexat, sasul nesimtit cheltuie intr-o plimbare personala cat pensia data pana acum unor o suta de mari sportivi. Pentru ceea ce a facut Nadia pentru numele Romania nu exista rasplata.

 7. 13 mii de lei din Romania ! Bashca Milioane din America din Afaceri ! Asha Viatza as vrea sa trăiesc si eu ! Dar nu se poate decât in Sărăcie in Romania !

 8. Cu 13 mii de lei din Romania nu ajung in America doar de Semintze ! De bomboane agricole !

 9. @do re My: da, dar mai intai trebuie sa iei zece la gimnastica, la olimpiada. Numai din mancat c.. pe forum nu te imbogatesti.

 10. În campaniile organizate, mizeria se ridică la vedere… libertatea de alegere si exprimare pentru care se strigă este un cuvânt cod pentru libertatea de a înșela, ostraciza, condamna… Vă spun că sunt sociopați născuți cu un defect care îi face mincinoși și hateri patologici. Dacă urăști o persoană, urăști ceva în ea, care face parte din tine. Se urăsc pe ei înșiși pentru că sunt o reflectare a ceea ce își doresc să fie și sunt de acord cu ei înșiși că sunt incapabili să evolueze.

 11. Multumesc Nadia, Zeita, Zeitelor. S-ati traiasca baiatu si barbatu si toti cei dragi si apropiati. Astazi este o zi sfanta pentru poporul roman. Ma gandesc deseori la sutele de mii de romani plecati, la indemnul si cu sprijinul preotilor romani ortodoxi, cu carutze, telegutze, calare sau pe jos, „care cu catzel, care cu purcel”, tocmai din „fundu” Maramuresului isoric sa ajunga la Alba Iulia sa se hotarasca Unirea cu Patria Mama, Romania. Iar de la meciul cu Elvetia tot imi joaca in minte si lumina ochilor, a bucurie si dragoste parinteasca, imaginea cu baietelul, primul din stanga, cel mai mic, din toti baietii si fetitele, cu manutza stanga la inimioara, la Intonarea Imnului Romaniei. Ocroteste si apara Dumnezeule Doamne, copiii Romaniei ?! La Multi Ani Romani ! La Multi Ani Romania !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.