(VIDEO) Ni s-a surpat un pod provizoriu

Un pod provizoriu peste râul Suceava, pe DN 2H, la Milişăuţi, s-a surpat, ca urmarea a faptului că debitul apei a crescut.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, în cursul nopţii, a crescut debitul râului Suceava iar podul provizoriu creat peste DN 2H s-a surpat, în localitatea Milişăuţi, judeţul Suceava.

 

@newsbucovina.ro

Podul provizoriu de la Milișăuți s-a surpat azi noapte!!#suceava #radauti #romania #milisauti

♬ sunet original – NewsBucovina

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

 1. Și tov. Flutur ce zicea? Nu ne-a spus Vadim că, hoții straini de la putere care l-au lichidat nu sunt in stare sa dea o mana cu var pe ce s-a construit pe vremea lui Ceaușescu?

 2. Dar de ce este un pod provizoriu? Pentru cei din judetul Suceava guvernele nu gasesc niciodata bani pentru investitii serioase ci doar pentru carpeli. S-a vazut acum cu razboiul lui Jelenschi ce bulibaseala este pe sosele. Moldova nu dispune de nici un kilometru de autostrada circulabila nici dupa 35 de ani de cand tara a fost confiscata de PSD-PDL-PNL.

 3. Nu e pod de legătură cu ukraina, poate sa se surpe, așa își spun politicienii romani. Totul nu e decât delăsare de la politicieni până la autodistrugere. Vă închipuiți că există lege împotriva cetățenilor care vir să facă ceva bun pentru Romania? Cum ii prind sau sunt turnați, sunt amendați dur dar obligați să aducă la starea inițială locul său lăcașul respectiv! E lege de peste 15 ani în vigoare!

 4. …podul de piatra s-a daramat!…
  …a venit apa si l-a luat!…
  …vom face altul, pe rau, in jos,…
  …altul mai trainic si mai frumos!…
  …la cate poduri au inceput sa cada in ultima perioada zic sa schimbam imnul de stat actual cu acest super cantec al copilariei noastre…

 5. Și câte or să mai cadă !…blestemul lui Fane cel mare ne urmărește în veci!

 6. darama totul, cu atatia specialisti si dotori la conducere!
  Astia de acum nu sant in stare sa carpeasca un cotet de gaini dara sa mai construiasca un pod!

 7. Avem exemplu anterior, podul fin Neamț care s-a prăbușit sau surpat, nimeni nu cred că a mișcat ceva! Infractorul șef al județului-prefectul, e fugit din țară fără nicio problemă! Apropo, mai e prefect, își încasează salariul lunar daca e condamnat și fugit din Romania? A fugit benevol din Romania, asta înseamnă că nu vrea sa lucreze, sa locuiască, să trăiască în România! De ce îl mențin în funcție și îl plătesc în continuare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.