(VIDEO) Ninsoarea a creat probleme în centrul țării

Ninge abundent în centrul țării. În acest moment ninsorile abundente continuă în zona montană a județelor Brașov și Covasna,  a informat luni DRDP Brasov.
DRDP Brasov a acționat în cursul nopții cu 50 de utilaje de deszăpezire care au răspândit aproximativ 300 de tone de materiale antiderapante.
Zăpada apoasă a început să rupă crengi, transmite luni dimineată si RTT Brasov
A fost restrictionat total traficul intre Rasnov si Predeal pe DN73A, din cauza arborilor căzuți pe carosabil.
Potrivit sursei citate, pe DN1, în zona Predeal, este zăpadă de 1-2cm. Drumarii intervin pentru deszăpezire dar și pentru îndepărtarea crengilor de pe carosabil, pe DN1E și pe DN73A. au inceput sa se rupa crengi si chiar arbori pe DN73, la Fundata și DN73A, la Pârâul Rece, menționează Robert Elekes, purtător de cuvânt al DRDP Brașov.
În județul Covasna ninge la Covasna și la Întorsura Buzăului.
Drumarii au intervenit cu utilaje şi material antiderapant pe DN 67 C, si în zona montană Rânca, unde a nins, la această oră carosabilul fiind umed, dar curat, a declarat luni, pentru Agerpres, reprezentantul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Târgu Jiu, Cristi Tudor.

Potrivit sursei citate, s-a acţionat cu două utilaje cu lamă şi cu material antiderapant.

„Previziunile meteorologilor s-au adeverit şi de această dată în zona montană a judeţului Gorj, am avut o atenţionare de Cod galben, s-a acţionat cu utilaje cu lamă şi material antiderapant, a început să ningă ieri după-amiază (duminică după-amiază n.r.). Nu au fost probleme pentru trafic, s-a circulat în condiţii de carosabil curat şi acoperit cu zăpadă de 1-2 centimetri, dar noi am fost pe teren permanent şi nu au fost probleme. La această oră, carosabilul este curat, umed, dar nu ridică niciun fel de problemă pentru trafic”, a precizat Cristi Tudor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. Asta nu e ninsoare grava! E o undă de ninsoare, dar conducătorii auto trebuie sa respecte legea! Cât despre drumarii care împrăștie materiale pe șosele, e normal! Toată iarna inclusiv anul trecut au încasat gras fara deszăpezire și acum, schelălăie?

  2. La 1-2 cm cat a nins, au isterizat lumea ca se ineaca in zapada care nici pana la glezna nu le ajunge.
    In alta ordine de idei, mi-a ramas in amintire precum un cui pe creier frumusetea blanii nurcii. E timpul sa-i dau drumul in acest peisaj protectiv de iarna! Blana apartine animalului, nu mie! Impulsurile mi-au fost aduse de Daiana Sosoaca – de a domina si de a omora. Diana era zeita vanatorii si a lunii, dar mai ales a vanatorii. Acum ca imi dau seama de unde vin, le dau drumul. – Let it go!
    Cold never bothered me anyway. 😃

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.