(VIDEO) Prigojin: ”Voi, animale împuţite, ce faceţi?”

Șeful grupului rus de mercenari Wagner, Serghei Prigojin, l-a insultat, într-o înregistrare video postată pe Telegram, pe ministrul rus al Apărării Serghei Şoigu după atacul de marți cu drone asupra unor cartiere ale Moscovei.

”Eşti ministru al Apărării. N-ai făcut nimic să eradichezi asta (…). De ce dracu autorizezi dronele astea să lovească Moscova?”, s-a arătat indignat Prigojin.

”Cu privire la dronele care survolează Moscova, voi, animale împuţite, ce faceţi? Sunteţi nişte porci. Ridicaţi-vă cururile de la birourile în care aţi fost puşi să apăraţi această ţară!”, a mai spus el.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8575 Articole
Author

14 Comentarii

 1. Porcul ăsta vorbeşte de animale? El când s-a uitat ultima oară în oglindă?

 2. Ati mai dat stirea asta. De ce o reluati?

  E ‘razboiul” lui Prigojin cu ministru aparaii Soigu.

  Rusii lasa dinadins aceste drone sa ajunga la Moskova pentru a primi sprijinul populatieil
  Se pregateste un val de mobilizari masive. Pentru asta ai nevoie de suportul rusilor.
  Cum il obtii? Dovedind ca Occidentul ataca Rusia.

  Prigojin pricepe si el asta, dar a gasit momentul sa il atace pe Soigu.

 3. I.R., mahalagioaico, vorbele sunt ale lui Prigojin, sau le-ai inventat tu? Cine dracu te plateste sa scrii mascari in gazeta. Mai e una Davidovici, care bate campii. Nu esti tot tu?

 4. Intelectualii rusi, intre ei. Cam acesta este nivelul maxim. Panimaish ?

 5. Totul este rezultanta a coruptiei din Rusia .Scriptele de tot felul de la nivelul militar la cel energetic nu corespundeau realitatii .Minciunile erau la ordinea zilei .Nici macar in sistemul nuclear nu se mai stie ce exista functional cu adevarat altfel loveau de mult .

 6. @ Vanatorul de tampitei-nu ai dinti desteptule.Editat cand scrii.He,he,he…Te supara adevarul sosoc

 7. „Bucatarul” isi continua rolul si gauzarii pun botul la carnaval. Rusii va fac si din vorbe, mai nou cu drone care sparg cate un geam fara sa explodeze intr-un cartier de la 800 km distanta de ukrani.

 8. „Numai intr-un război de apărare o să am sprijinul ul întregului popor” I.V. Stalin, răspuns la solicitările lui F.D.Roosevelt ca U.R.S.S. să atace Imperiul Japonez.

 9. He he ! Continua vodevilul „Prigojin se cearta cu Soigu” ! … Ghita (aflind ca-i vorba de „animale”) dar si celelalte dihanii si oratanii din „Ferma animalelor filoucrane” stau cu gura cascata si cu saliva curgind siroaie, bucurindu-se si aplaudind !

 10. In disperarea lui surda, Putin deocamdata nu mai stie altceva decat sa provoace diversiuni si magarii gen „steag fals”.

 11. Prigojin nu se mai controleaza,e cu nervii la pamant,cu Bahmut la rever si tot nu va fi numit ministrul apararii
  Altii sunt liderii Rusiei…

 12. Bucurie mare printre trolii pro erata cand il aude pe prigojinul asta cum injura la rusi! Ce nu spune acest bucatat, ca altfel nu ii pot zice, de ce neispravitii lui soldati , proveniti din puscariasi, rupti in cr si desculti, au distrus juma din armata ukrana la bahmuotena , basca casapit pe toti mercenarii nato cu armamentul lor de ultima generatie Pai voi cu asta vreti sa il inlocuiti pe soigu dragi ziarici care lansati toate aceste feche niusuri cu bucatarul?

 13. @De ce intoxici, madam Radu? când a vorbit Prigojin de „animale”? si de când pâna când omul le e superior restului animalelor? fiindca stie sa le omoare pe toate, pe el, inclusiv, si-nca pâna la genocide? Si de când „animale împutite”, când Prigojin n-a spus asa ceva? excesul de zel a condus România la dezastre, în WW2 inclusiv. Numai ca mass-media n-a-nvatat lectia. Plus ca singurul animal MURDAR pâna a ÎMPUTIRE e OMUL. Fara exceptie. American sau alt membru NATO, inclusiv si mai ales.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.