(VIDEO) Rafinărie din Rusia, în flăcări

Incendiu la o rafinărie din Krasnodar după un posibil atac cu drone.

Incendiul a fost semnalat la rafinăria Afipsky din districtul Seversky şi nu au fost raportate victime, a declarat guvernatorul din Krasnodar, Veniamin Kondratiev, pe Telegram, miercuri dimineaţa devreme.

Una dintre unităţile de distilare a păcurii a luat foc, conform sursei citate. Autoritățile au intervenit de urgență.

Totodată, patru persoane au fost ucise şi 16 rănite într-un bombardament ucrainean asupra satului Karpatî din regiunea Lugansk, a anunţat miercuri centrul de coordonare locală instalat de Moscova, citat de agenţia Reuters.

Centrul a declarat pe canalul său de mesagerie Telegram că bombardamentul a lovit o fermă de păsări.

Reuters nu a putut verifica independent informaţiile.

Moscova controlează aproape toată regiunea Lugansk din Ucraina.

Nu a existat niciun răspuns imediat din partea Ucrainei, dar Kievul nu revendică aproape niciodată în mod public responsabilitatea pentru atacurile din interiorul Rusiei şi de pe teritoriul controlat de ruşi în Ucraina, notează Reuters.

Ambele părţi neagă că vizează civili în războiul de 15 luni lansat de Rusia în februarie 2022.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. șobolani de la serviciul de propagandă al kgb, corabia se scufundă, fugiți !!

  2. Se destrama Federatia Rusa ca ciorapu ala crosetat.

  3. Trolii rusi putinisti și naziști de pe acest forum au vazut interviul lui Pricajit?? Ce amaraciune poate fi in sufletul lor eșuat.

  4. Zboara dronele ucrainene pe deasupra Rusiei de parca-s ciori sau vrabii. Asa de destepti sunt ucrainenii astia……[Rumburak]

  5. @ Soros Dinu; Viorico Balta: avem convingerea ca ati postat; cele de mai sus, intr-o pauza de trotineta efectuata în vestiarul licuriciului sosit de la dus in costumul lui Adam, ca să va informeze ca baia cu detergenți cerebrali e pregătită. Suntem convinși ca și acum trăiți momentul apariție licuriciului gol, moment ce v-a incitat imaginația spre dorințe carnale fara perdelute și fără inhibiții conservatoare. Renunțați la trotineta și la rucsac. Prea va complica existenta și prea va ocupa timpul pe care trebuie sa-l oferiți celor care va dictează și va pretind sa depășiți recordul mondial la scriere după dictare.

  6. Pana la urma rabdarea lui Putin se va termina si vor urma perioade foarte grele pt. nazistii ukrainieni.De abia atunci vor intelege si ei ca nu este bine sa te joci cu focul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.