(VIDEO) Recunoașteți personajul?

Internaționalul portughez Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a celebra Ziua Naţională a Arabiei Saudite.

Ronaldo este căpitanul clubului de fotbal saudit Al-Nassr. El a apărut alături de coechipierii săi în videoclipul care a fost publicat pe contul oficial al clubului de fotbal pe X – fostul Twitter.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

 1. Circoteca, nu gluma! Scoate bani din orice si e bine pentru el. Mostra de platit prin spalare imagine personala, adica, il platesc pe ronaldo sa aiba cocalarul emir al tarii, imaginea spalata prin acest fotbalist. E actiunea perfecta si potrivita pentru manipularea musulmanilor.

 2. Juri ca e Rudolf Valentino in „Fiul Seicului”(1926)

  PS deghizarea e trecuta in contract:))

 3. Dacă ar fi apărut intr-un videoclip de Ziua Americi, era superb. Asa e de rău. Dacă ar fi apărut intr-un videoclip de 9 Mai, Ziua Europei în fusta și rujat era superb, asa e o curiozitate nu tocmai de frecventat. Dacă ar fi apărut intru-un video clip făcând reclama la vaccinul anticovid era visul oricărui vaccinist. Asa e o sluga a seicilor. Dacă ar fi apărut în aceasta ipostaza alături de Zekensky și Bideu ar fi fost visul oricărui pupincurist american care ii tine în mâinile pline de ramuri de măsline boasele piticului Zele.

 4. Cocota masculina face orice pentru bani. E mare caracter: nu se teme de ridicol nici daca-l musca de…

 5. Are copii de crescut, cand vine acasa aude: tati, tati, ce ne-ai adus ?!

 6. Clipul este destinat populatiei Arabiei Saudite. Ce mira asa pe unii.
  Nu departe fotbalul este interzis in Afganistan, desi fotbalul are rezonanta foarte mare in lumea araba.
  La sauditi moment de mandrie nationala sa apara Ronaldo intr-un clip de ziua tarii, in tinuta traditionala. Ronaldo joaca in Arabia Saudita.
  Daca juca la FCSB si aparea de ziua Romaniei in costum popular alaturi de Mihai Viteazu sau Stefan cel Mare, cum ar fi fost.

  Sareau ca nationalism, ca extremism, impotriva valorilor europene si euroatlantice.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.