(VIDEO) Tragediile războiului: Mamă și fiică moarte

O mamă și fiica ei în vârstă de 10 ani care au murit luni în orașul ucrainean Kryvyi Rih în urma loviturii unei rachete rusești care a atins o clădire înaltă.

În momentul de față se știe despre 5 locuitori morți și 53 răniți.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

15 Comentarii

 1. Asa , si ? Asta o considerati o stire ? Dar ca trei persoane au fost ucise și 15 rănite în bombardamentele de astazi asupra satului Zaporizhzhia , etnici rusi , nu e o stire ? Aha , NEXTA nu v-a informat !

 2. 1. Orasul se numeste Krivoi Rog si nu kriviirih
  2. Romania a investit peste 1 miliard de dolari in combinat si nu a primit nimic inapoi.
  3. Cele doua au murit pentru ca pe cladire au cazut resturile rachetei interceptate de apararea ukrana.

 3. Javrele din presa care ling toata ziua pe ukrainieni si americani, ne informeaza doar atunci cind rusii distrug obiective civile,dar cind nazistii ukrainieni o fac ,tac si se fac ca nu stiu nimic.Eu aveam impresia ca presa ar fi neutra si ne informeaza cu stiri adevarate .Sint tare curios daca va aparea opinia mea.

 4. In total, exista in prezent, aproximativ 32 de tari in conflict. Tari precum Afganistan, Republica Centrafricana, Etiopia, Libia, Mali, Somalia, Sudanul de Sud si Siria se confrunta cu pierderi semnificative umane si materiale. Deplang orice moarte provocata de razboaie, dar de ce este importanta moartea doar a celor doua ucrainience din tot acest macel globalizat si in general doar a victimelor ”razboiului” din Ucraina? Toate războaiele, cel puțin începând cu cele ale lui Napoleon, au fost create de cabalisti care finanțează tiranii, dictaturi, revolutii sau autocratii și apoi inarmează ambele părți, tragand enorme foloase materiale din acest comert si intarindu-si totodata controlul asupra septelului uman aproape fara limite, asa cum probabil n-a fost niciodata in acest ciclu.

 5. Se pare ca morții de origine rusa sunt morți de mana a treia și nu merită tratați cu aceeași măsură precum cei din Ucraina.
  La fel se procedează și cu cei din tarile Arabe. Dubla măsură e o măsură impusa de UE și SUA. Democrații adevărate interesate de soarta omului și de neputinței sale.
  PS. De ce nu mai condamna SUA și UE atentatele teroriste?
  PS. Cand sunt îndreptate împotriva Rusiei nu sunt atentate. Sunt acțiuni de sabotaj îndreptățite, nu-i asa? O dovada in plus ca teroristii se ascund și s-au ascuns sub sutana NATO de unde au acționat cu buna stiinta a acestei organizații.

 6. Kryvyi Rih ????

  -mai cunoscut ca Krivoi Rog
  unde s-au ingropat banii Romaniei,
  cica intr-un combinat,anii ’90-2000.

  poate le-au lovit blestemele!

 7. @Ostap Bender,cine a invadat pe cine?.Dai din gură anapoda.Asa ceva să grăiești in fața febletei tale :Sosoaca balena.Un blid cu ciorbă sa ne îngrijim,oameni buni de acest marginal și coate goale.Flamand nu poate latra la lună .

 8. Se stie ca „mercenarii”care lupta pentru Dictatorul nazist-evreu Zelensky,se ascund pentru refacere in timpul noptii, in bolcuri de locuinte din orase. Este o MARSEVIE aceasta diversiune-mascata de a te „ascunde” printre civili in timpul noptii.
  @(I.R.)..Ce ai zice daca noaptea te-ai trezi cu un „mercenar ucrainean”, urmarit de rusi,in curtea casei tale.!??….ai fi o victima sigura.

 9. sa vedeti ce acte de cruzime inimaginabile fac mercenarii psihopati care cauta „razboi” in ucrana. inclusiv soldati ucrani. afaganistan replica. circula filme snuff deja cu asa ceva… doar acesti degenerati care cauta razboiul ar trebui sa se decimeze intre ei, daca asta vor. ce conventii internationale? praf in ochii prostilor, atat timp cat pe „front” cruzimea este normalitate.

 10. De ceva timp, ukrainienii darama toate statuile rusnace de pe teritoriul ukrainei, poate ca rusica nu a vazut dar cand vor vedea, vor ataca si mai urat. Asta noapte, militarii ukrainieni au atacat un convoi militar rus pe linia ferata, facea aprovizionarea militarilor rusi din donetk si luhansk, totul a fost distrus dar nu in localitati, direct in camp. In plus, inca un atac puternic spre moskva pe aceeasi directie ca anteriorul. E infiorator dar e realitate din teren. Pacat de viata cetatenilor care sunt omorati fara vina, indiferent ca sunt rusi sau ukraineeni.

 11. Inca o mare victorie a criminalului de razboi Putina Putinantropul antropoid. A mai eliminat doua dusmance care amenintau securitatea si integritatea imperiului tzarist putinos. Vad ca bestiile din corul lingailor antropoidului kremlinez se bucura de aceasta mare victorie a criminalului.

 12. Cand anglo-americanii au bombardat Yugoslavia si au fost asasinati peste 2500 de persoane din care aproape 500 copii, asta nu se pune, nu?

 13. @sunt un trol prost, ceea ce nu ati observat dvs este ca in toate tarile acelea enumerate este implicata gruparea Wagner.
  Chiar de curand am urmarit un documentar despre aceasta grupare. In Siria percepe taxa 25% din veniturile obtinute din petrol. Asa zisa eliberare de „imperialismul colonial” nu este decat un jaf la scara larga.
  In Africa „prietenii eliberatori” rad si solul si subsolul fara sa construiasca nimic.

 14. krivoi rog -unde se află acum -în zona ocupată de ruși sau în ucraina„liberă ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.