(VIDEO) Ursula von der Leyen, „mascota” AUR în campania electorală

Liderul AUR, George Simion, a prezentat marţi afişele AUR din campania pentru alegerile europarlamentare.

„În premieră, vă prezentăm afişele AUR din campania pentru alegerile europarlamentare. Este un personaj vestit, o cunoaşteţi din desene animate, este Ursula (n.r. Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene). Doamna Ursula e un personaj de desene animate, o vom folosi ca mascotă. Din păcate, PSD şi PNL o susţin la preşedinţia Comisiei Europene şi susţin această caracatiţă, susţin corupţia la nivel european. Ăsta este gradul de supuşenie, ăsta e nivelul la care am ajuns în ţară”, a afirmat liderul AUR.

Acesta a menţionat că AUR va propune tuturor partidelor din cele 27 de state ale Uniunii Europene să semneze un pact „prin care să se angajeze că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen ca viitoare şefă a CE”.

Referitor la alegerile locale din 9 iunie, Simion a spus că AUR va avea candidaţi la toate consiliile din ţară.

„AUR va avea candidaţi la toate consiliile, la preşedinţiile consiliilor judeţene şi la primăriile municipii reşedinţă de judeţ. Vom prezenta aceşti candidaţi duminică, într-un eveniment special, 41 de candidaţi la preşedinţiile consiliilor judeţene şi 41 de candidaţi la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ. Să nu se aştepte unii şi alţii că scapă de noi, chiar dacă aceste alegeri nu trebuie să aibă loc pe 9 iunie, ci pe 29 septembrie, aşa cum este legal constituţional şi cum este într-o ordine firească. Patru luni de zile ce vor face supuşii domnului Klaus Werner Iohannis? Vor avea un primar ales şi un primar actual. Nu este normal”, a susţinut Simion.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

11 Comentarii

 1. cuibul AUR pe rit nou -suveranisti,pe rit vechi- legionari,cloceste numai oua de dinozauri poolitici,tot ce e mai jenant in pensionariatul rezervistilor
  Finantatori AUR: Boby Paunescu et Sebastian Ghita ,cadre de nadejde ale temeliei statului democratic

 2. Votați PCR !
  Partidul Comasat Român !
  Votați PCR !
  ●{RumburKK- PeZedea TL & TM -RumburKK}●

 3. Si pana la urma care-i legatura dintre Ursula, prefectura, AUR si alegerile de la noi?……[Rumburak]
  *(Cainele moare de drum lung si F Kalacu MotZ de grija lui Rumburak)*

 4. Ursula o pafaristă cocoțată pe turla Europei, mai pe dinafara ca Dr.McCiuca si Dr.Covrig comasați la un loc.

 5. ‘Mascota’ reprezintă UE(CE) de aceea AUR va fi lasat ‘să se joace cu …’ în țărâna autohtonă în ciuda faptului că va câștiga niscai mandate europarlamentare. In topic : PE votează deciziile primite de la CE, nu are drept de inițiativă/amendare legislativă, ‘democrație de democrație’.

 6. AUR nu este suveranist…Este lingau amerloc ca majoritatea rumunilor…AUR se zbate pentru un ciolan de lux, o leafa de 500.000 de euro la Brucsell..
  NU exista partid Suveranist in Romania….deocamdata nu am vazut….AUR este o grupare legionara, rusofoba, deci xenofoba, deci nazista….

 7. @axon
  Un trol fara prea multa ” anvergura” , cind éraillée inpotriva par te trata de ” capitalist” ,acum ça aur vorbeste de suveranitate ,este legionar fara dovezi su una si alta. Suna socant”: legionar! Deci sluga ,cum runanul à aceptat de la Decebal,e bine. Sa pupi c**** la nemtoica= patriotisme gen covrigar. Ça vreti nu vreti,amerloci se vor retrage curind,rusia nu o veille muta de la granita,ca-ti place ori ba . Si atunci… Nu uita ça betivul Churchill à acceptat ça sa fie tara care plateste despagubiri la rusi …amerloci nu au venit cind ttrebuia,au venit la cozonac. Bafta,votation particulièrement unic si conducatorul lui suprem kjw

 8. Iertati-l că nu știe ce face, nu știe să se joace cu expresii și cuvinte, cade singur in propria prostie! Spune el, o să vorbesc sa nu fie votată! Habar nu are ce e poziționată prin plasare sigură chiar de e sau nu votata! Altceva, cică umbla cu handos din desene animate la vedere! Semeoane, nu ești de dreapta ca cea pe care o porți mascota, în plus, atenționează cetățenii fara sa vrea că e in fieful ei definitiv! Vreți cu blonda, votati, nu vreți….anulați votul, tot ea va fi pe primul loc

 9. Ce fete de dgizdani Securisti nerusinati,fii si nepotii de neocomunisti care azi ISI propun sa paraziteze si sa saboteze natia romana mai ales Ca este de papat FONDURI PNRR pe cocoasa romanilor.HAI LA VOT CA E DEMOCRATIEI,A.TI VAZUT IN PANDEMIE🤣🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.