(Video)A murit Carl Weathers, actorul din Rocky și Predator

Cunoscut pentru rolul lui Apollo Creed,  din seria filmelor Rocky, Carl Weathers a încetat din viață la vârsta de 76 de ani, potrivit Deadline.

Fost jucător de fotbal american, devenit actor, a mai interpretat roluri memorabile în “Predator” (1987), dar și în filmul “Happy Gilmore”, realizat de Adam Sandler.

Într-un comunicat făcut public prin intermediul agentului actorului, familia sa anunță că Weather a murit „liniștit în somn”, joi, 1 februarie 2024.

”Carl a fost o ființă excepțională, care a trăit o viață extraordinară. Prin contribuțiile sale la film, televiziune, arte și sport, a lăsat o amprentă de neșters, fiind recunoscut în întreaga lume, de-a lungul mai multor generații. A fost un iubit frate, tată, bunic, partener și prieten.”

Carl  Weathers a fost cel mai bine cunoscut datorită filmelor în care a jucat alături de Sylvester Stallone, în rolul lui Rocky.

Filmările din acea serie, în care apărea Weathers, au fost folosite și în Creed, producțiile mai recente regizate de Michael B Jordan.

Cu o carieră de peste 50 de ani, născut pe 14 ianuarie 1948, New Orleans, Carl Weather a apărut în peste 75 de filme sau producții Tv.

Cea mai recentă apariție a fost în producția Disney – Starwars The Mandalorian, în care l-a interpretat pe Gree Karga, șeful ghildei de vânători de recompense, fiind nominalizat pentru acest rol la Premiile Emmy din 2021.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.