(VIDEO)Anca Alexandrescu luată în răspăr

Valer Nicolae, de la Starea Impostorilor, o ia în răspăr pe Anca Alexandrescu,  care  pune în discuție deontologia sa  profesională.

”(…)dacă se prezintă ca jurnaliștii… (Anca Alexandrescu și Rareș Bogdan – n.r.), atunci Ciolacu e întruchiparea cinstei,  iar Ciucă a oratoriei culte…”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

9 Comentarii

 1. Aici are dreptare distinsul domn,despre madame Anca nu sunt foarte multe de comentat, însă despre fripturisu , demagogul și impostorul Rareș Bogdan , efectiv te apucă greața

 2. Dacă ai stomacul suficient de tăbăcit să urmăreşti un sfert de oră din interviurile prietenoase ale bunei prietene a lui Liviu Dragnea, nu ai cum să nu remarci că sunt regizate cap-coadă. Invitații sunt vezi doamne supuşi unui „tir” de întrebări chipurile „incomode”. Dar intervievații sunt de fiecare dată extrem de relaxați şi au de fiecare dată vorbele la ei. De cele mai multe ori răspunsul stas este „Alții sunt de vină. Greaua moştenire. Statul paralel.” FĂRĂ A SE SPUNE CEVA CONCRET CU NUME ŞI PRENUME. Aceasta este noua realitate mass-media, cu „jurnalişti” tonomate cu ieuro, ofițeri la ordin sau prieteni profesionişti.

  Şi să nu uit rânjetul complice al acestei reptile, care spune mai mult decât un milion de întrebări regizate. Rânjetul scârbos şi pervers îi asigură de fiecare dată pe invitați că au ajuns unde trebuie şi că banii publici plătiți televiziunilor-cazărmi sunt bine investiți. Până şi tonul jucăuş-glumeț al vocii o trădează că e la o şuşanea de famiglie mafiotă între două escale la Dubai şi Monaco.

  A denumi „jurnalism” aşa ceva este un afront adus unei profesii, pentru care unii oameni au plătit cu viața curajul de a spune adevărul. Prietena Anca Alexandrescu, Tonomatul Victor Ciutacu, Preacucernicul Mihai Gâdea sau Maiorul Cosmin Prelipceanu au prostituat profesia de jurnalist, pe care o vând în fiecare seară pe centura intereselor oculte.

 3. Usr-istii oameni normali la cap ???
  Indivizii care ne-au vandut la neocomunismul ue prin mizeria de pnnr pe generatii intregi ???
  Pai din asta se vede ca individul face parte din securitatea acaparata total de alogenii paraziti care vor sa fim exterminati distrusi cu totul…deomonstrand astfel ca este mult mai toxic si viclean decat toti psd-istii la un loc…pai, il face pe Dragnea puscarias? Cand el a fost singurul politician de dupa 89 care a vrut sa faca ceva pentru tara, adica din bogatia care curge spre corporatiile iudeomasonice din occident sa mai pice ceva si poporului asuprit de alogenii paraziti reprezentati clar si de acest individ !

 4. Ascultați un om onest cînd mergeți la vot! Deși nu e cazul sa mergeți daca îl ascultați!😂Vorba turcului- sictir politica😀

 5. Just !
  Pre cand traia, tatucu’ „Mizerabililor” zicea: „Presa, aceasta formidabila locomotiva a gandirii universale” …si ghini zicea ; dara… „nu toate mustilii fac miere” !
  Ci zaceti voi : r.b. ori g.v.f. si … „ailalanti” ?!

 6. Media este împânzită de ‘bisericuțe’ de genul : apărătorul de încredere, prietenii de familie, fostul șef, fostul profesor și nu în ultimul rând reprezentanții Clubului Român de Presă.

 7. @Prostituarea „jurnalismului”…..
  Sint aproape in totalitate de acord cu tine….mai putin cu referinta la Dragnea….Baiatu’ asta chiar a vrut sa faca ceva pentru Romania, dar inconjurat numai de tradatori, cu exceptia lui Valcov (mare macroeconomist, poate cel mai mare) si Carmaen Dan…
  Aminiti-va discursurile lui Dragnea, se spuneau lucruri, proiecte….IAR ACUM NU SE SPUNE NIMIC….
  Cat despre Anca Alexandrescu, ea este o jurnalista unsa cu toate alifiile, DAR ATASATI LA TOATE TEMELE SI MANIERA CUM LE ABORDEAZA CUVANTUL „PSEUDO”…..

 8. tupeul se invata la baneasa…si e invatzat ereditar in mare masura
  oameni cit mai de jos…
  asa erau selectati securistii —criteriul era obligatoriu
  trebuiau sa fie produs al zoaielor societatii…
  imbracati si hranitzi de catre stat

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.