(Video)Ce formă a arătat Simona. Unde a fost net superioară Badosa

În prima partidă jucată de Simona după un an şi jumătate de pauză ea a arătat  că este în formă,  având nevoie de doar câteva puncte pentru a reveni în ritm.

Dificultățile la serviciu au condamnat-o pe Simona Halep în fața Paulei Badosa, scrie L’Equipe

Simona  a început cu dreptul actul secund, dar apoi făcut  câteva greşeli şi Badosa (26 ani, 80 WTA) a reuşit să întoarcă scorul, desprinzându-se la 3-1.

Jocul a fost echilibrat în continuare, cu erori de ambele părţi, Halep dând semne de oboseală, iar la 5-4 pentru Badosa românca a avut nevoie de îngrijiri medicale la umărul drept, pe care l-a forţat la un vole drive.

Halep a încheiat cu 5 aşi şi cu nu mai puţin de 10 duble greşeli, în timp ce Badosa a avut 5 aşi şi 6 duble greşeli.

Jucătoarea spaniolă a fost net superioară la capitolul winners (mingi direct câştigătoare), cu 35-18, dar a avut şi mai multe erori neforţate, 53-39.

Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a mai jucat de două ori cu Badosa (80 WTA), câştigând ambele confruntări, ambele în 2022. Românca s-a impus în turul al doilea la Madrid, cu 6-3, 6-1, în primul meci, iar apoi a câştigat la Wimbledon, în optimi, cu 6-1, 6-2.

Simona Halep, beneficiara unui wild card, va primi un cec de 23.250 de dolari şi 10 puncte WTA, graţie cărora va figura în clasamentul WTA publicat în data de 1 aprilie.

Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 8.770.480 de dolari, în meciul său de revenire în circuitul profesionist, după o absenţă de un an şi jumătate.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Inceput prost, dezamagitor, oarecum scuzabil prin pauza lunga. Probabil ca va deveni o jucatoare de duzina ca si restul jucatoarelor romance.
    Ziua buna se cunoste de dimineata……[Rumburak]

  2. Machidoanca a trișat în sensul că putea s-o desființeze pe păsărica aia. În setul întâi doar și-a încercat forțele, apoi a cedat, n-ar fi fost elegant chiar așa, de la început! Iar încep să curgă milioanele!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.