(VIDEO)Invitație de onoare. Petre Geambaşu, dublă aniversare

Interpretul şi compozitorul Petre Geambaşu este invitatul de onoare al celei de-a XIV-a ediţii a Galei Seniori de Colecţie, care va avea loc luni, de la ora 11,00, la Sala Luceafărul din Capitală.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de organizatori, Petre Geambaşu va fi sărbătorit pentru dubla aniversare de anul acesta: 80 de ani de viaţă împliniţi pe 6 noiembrie şi cele peste şase decenii de activitate artistică. Artistul va rememora momente speciale din viaţa şi cariera sa.

„Am atâtea amintiri minunate încât e greu să mi le amintesc. Şi au fost multe, foarte multe. Important este că nu-mi aduc aminte de momentele neplăcute pe care, vrem, nu vrem, le avem câteodată cu toţii. Încerc să mă gândesc numai la momentele minunate pe care le-am trăit în cei 80 de ani de viaţă din care, peste 60 de ani au reprezentat o carieră artistică de care sunt mândru. Îmi doresc să rămân la fel de vivace încă mulţi ani şi îmi propun să efectuez înregistrări cu melodii nemuritoare, atât din repertoriul românesc, cât şi din cel internaţional. Vocea îmi merge perfect şi ar fi păcat să nu las posterităţii cât mai multe cântece frumoase, în amintirea unor vremuri la fel de frumoase petrecute în mai toate colţurile lumii. Mă consider un om împlinit şi fericit”, a declarat Petre Geambaşu, citat în comunicat.

Artistul va avea, la rândul său, trei invitate speciale – Simona Dichiseanu, Ana Maria Mirică şi Elena Niciu, alături de care va susţine un recital.

Evenimentul va fi urmat de o sesiune de autografe pe cele mai noi trei albume apărute la Casa de Discuri Eurostar, o colecţie de 64 de melodii, şlagăre şi hit-uri lansate de artist de-a lungul carierei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.