(VIDEO)Paznic, bătut de primar pentru că nu vrea să-l voteze

Paznicul Primăriei Prunișor din județul Mehedinți a fost bătut, joi noapte, de primar, pentru că nu voia să îl viteze la alegerile locale din 9 iunie.

„Am fost de pază la primărie, a venit primarul beat şi m-a luat la bătaie că nu votez cu el”, a declarant paznicul de 61 de ani, conform știrileprotv.

Acesta spune că primarul nu era singur, ci alături de viceprimar care ar fi încercat să pună capăt conflictului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că paznicul, care a fost atacat în jurul orei 23.45, a suferit răni și a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Aceștia continuă cercetările pentru infracțiunea de lovire sau de alte violențe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

8 Comentarii

 1. Interesant mod de a face politică.
  Mult succes domnului primar în alegeri, sper să mai rămână unul prin comuna aia întreg care să poată vota..

 2. Județul Mehedinți e un fel de Burkina Faso. Bine că nu l-a mâncat pe paznic!

 3. @Romania edu
  Acum doar l-au fezandat urmeaza sa-l si pape. Nu cred ca saracul paznic mai apuca alegerile daca nu-si ia talpasita cat mai repede.

 4. Javrele astea, obligatoriu trebuiesc eliminate din politica românească! Violenta și violentii interziși la candidaturi! Pare cace un PSD-ist de marca, doar ei reacționează violent și nu e unicul caz.

 5. Ceva e de neinteles: cat de nevolnic e paznicul si cum si ce poate el sa pazeasca daca nu-l prea tin puterile? Inteleg ca paznicul era in timpul atributiilor lui de paznic. In ce fel a aparat el postul? O santinela agresata are dreptul sa deschida focul impotriva agresorului. Paznicul de ce n-a ripostat? Paznicul trebuie concediat pentru incapacitate profesionala!!!

 6. in majoritatea satelor sint cam astfel de primari. Locuitori doar oameni batrini ,care depind de bunavointa ”odiosului”
  cine nu voteaza cu el ,e dusmanul lui ,au zis-o alti ,la fel de prosti

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.