(VIDEO) Protestatari LGBT s-au dus peste Ciolacu la sediul PSD

Un eveniment organizat de Asociaţia MozaiQ cu câțiva protestatari ajunși la sediul PSD, unde s-au filmat, a ajuns pe Facebook. Nu  sunt de acord  cu un punct de vedere exprimat recent de premier și  zic că țara e pregătită de parteneriat civil.

Marcel Ciolacu  a declarat, miercuri, pentru a doua oară că ţara noastră nu este pregătită pentru legalizarea parteneriatului civil.

”Am venit astăzi la PSD ca să îi transmitem un mesaj domnului Ciolacu că România este pregătită. Am adus aici „Indexul egalităţii” cu cele 52 de puncte pe care noi le cerem de la clasa politică. Sunt chestiuni ce ţin de familie, de recunoaşterea egalităţii de gen, de acces la servicii publice, sănătate, educaţie şi toate acestea sunt agenda comunităţii LGBT+, mai ales în acest an atât de complicat.

Pe lângă acest Index pe care i-l dăm domnului Ciolacu, am venit să îi dăm şi o cană. Avem o cană pe care noi am făcut-o care, într-o parte spune «Legea gravitaţiei înainte!» şi Legea gravitaţiei, după legalizarea parteneriatelor civile!.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu se schimbă absolut nimic, nici legile fizicii, nici situaţia românilor, după legalizarea parteneriatelor civile, un deziderat care ar trebui să îl pună pe domnului Ciolacu alături de partenerii lui de la socialiştii europeni”, a declarat Vlad Viski director executiv MozaiQ, duminică în faţa sediului PSD.

 

Întrebat, în contextul deciziei CEDO, despre recunoaşterea şi protecţia legală a cuplurillor formate din persoane de acelaşi sex , Marcel Ciolacu  a declarat că societatea românească nu este pregătită pentru acest lucru.

Şeful Guvernului a mai spus că nu este „un om obtuz” şi are prieteni care „au relaţii cu un alt bărbat”.

Liderul PSD a adăugat că nu ar fi nici prima, nici ultima oară când CEDO condamnă România.

Chestionat dacă înseamnă că Guvernul României încalcă hotărârea CEDO, Marcel Ciolacu a replicat: „Repet, nu este nici prima, nici ultima”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

  1. Ar putea fi legalizată și căsătoria lor,dar interzisă adopția.

  2. Sper ca n-au intrat la covrigar pe usa din spate …

  3. „„NU SUNT DE ACORD-CU politica față de homosexuali!-cum așa? pe vremea lui Antonescu îi împușcau,Gheorghiu-Dej îi băga în pușcărie,Ceaușescu îi băga la balamuc.Acum,după revoluție,i-au lăsat în pace și le-au dat drepturi.-Așa,și? -Mi-e teamă să nu devină OBLIGATORIU„”=banc!!!…DEJA S-A AJUNS LA STADIUL DE „POLITICĂ–O=U!!SE DISCUTĂ și:„interdicția interzicerii canibalismului,pederastiei;;,legalizarea pederastiei,a incestului,eutanasierea copiilor (libertatea de exprimare devine =libertate de DEZUMANIZARE)!!!=concluzie-=realitate!!

  4. Cum ar zice un clasic in viață: “Dacă dragoste nu e, facem!…”

  5. Ar fi trebuit ca Ciolacu să-și dovedească atașamentul la valorile europene intrând intr-un parteneriat cu un participant

  6. 4 sau 5 PERNICIOȘI rupți în 🌈 au pus-o de-un miting. măRog…😜
    (■■■ RăuPorKK-PiZedeaua ●●●)

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.