(VIDEO)Primar PSD, despre Putin, răspuns de ”mare clasă”

Robert Ionuţ Păiuşi este primar  în comuna gorjeană Stejari. Pe biroul său poate fi văzută o cană, a fost remarcată și de jurnaliști în timpul unui interviu.

Imaginea președintelui rus Vladimir Putin surprinde, edilul explică și are ”argumente”.

Cana îi aparține și a fost primită cadou, lămurește Păiuşi.  Spune că poartă un respect deosebit oamenilor puternici și care ”au făcut ceva”.

”Este Putin un om puternic, domnule primar? Dar Nicolae Ceaușescu? 

Haideți domne`!

”Și au făcut ei ceva poporul lor?„

Dar Robert Ionuţ Păiuşi refuză să intre într-un joc al întrebărilor ”Ana are mere…”.

Consideră că răspunsul său este elocvent și de ”mare clasă”.

Sunt fan a tot ce este puternic pe Pământ…”

 

 

Pe 26 ianuarie îl omagia pe contul său de socializare pe Nicolae Ceauşescu  

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

9 Comentarii

 1. Conform Sondajelor, prin anii 2000, Ceausescu era apreciat de mai mult decat jumatate din romani….E normal…Populimea care l – a omorat nu era deloc breaza…..In Romania sunt Statui si bulevarde cu numele Carol I, care este autorul Genocidului cu peste 11.000 de morti de la 1907 cand a ordonat omorarea Rasculatilor impotriva mizeriei si saraciei in care traiau sub monarhie….Rechizitoriul Parchetului militar trimis la ICCJ in procesul 1989 spune ca atunci a fost o Lovitura de Stat organizata de Secu cu sprijin extern…Multi dintre noi stiam adevarul inca din ziua cand Ceausescu a fost extras din Sediul CC si abandonat pe camp….Apoi a venit ziua confirmarii cand jurnalista Celebra a descoperit ca miile de morti de la Timisoara erau vreo 68.

 2. Săracu Erik Fromm , câtă dreptate a avut el după al doilea război mondial când spunea că cea mai dispusă la a accepta dictatura și extremismul este pătura de jos a clasei de mijloc.

 3. Conform unui sondaj de opinie din 2000, Ceausescu a fost cel mai bun presedunte al Romaniei !
  Nu inteleg de ce din 24 ani de presedintie ai lui Ceausescu, primii 15 ani nu conteaza (pentru ca s-a trait bine in Romania) si conteaza numai ultimii 9 ani in care a fost rau…

 4. Si totusi ….

  De ce sa-l mistocarim pe bietul primar ?
  Doar asa ca-i place adevarul iar ziaristul s-a hotarit sa-l rastigneasca conform ” political correctness ” ??

 5. Cocosatul asta PSD-ist reprezinta poporul care l-a votat.Prostovan,rupt de realitate.Analfabet cu diplome de doctorat.Dar e dac liber bre,e dea-l poporenilor.Ce daca habar nu are pe ce lume traieste,e ruman verde,ortodox .

 6. MYSEBI Ba teleaca,cretinul ala de primar nici nu a trait pe vremea impuscatului,era mic copil,habar nu avea de el.Cum sa vii cu asemenea tampenii.Nu cunoaste istoria acest limbric PSD-ist.Nu are cultura generala,diplomatie nici cat kakatul din urechi.Cu astia defilati voi ba,cu astia?Va mirati de ce nu va respecta lumea civilizata?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.