(VIDEO)Primul robot umanoid, director de companie

Mika este director. Conduce compania de rom poloneză Dictador, nu are  weekenduri libere, lucrează ca robotu`,  24 de ore  pe  zi, 7 zile pe săptămână. Mereu pregătit să ia decizii executive e capabil, încă, și de puțină ” magie”.

Angajatul perfect, mai mult nici că se poate.

Lucrurile au ajuns departe. Directorul din prezentare, un robot umanoid, are o funcție de conducere importantă, e mereu ”fresh” și ia decizii. A intrat pe piața muncii fiind creația unei colaborări între Hanson Robotics și compania poloneză de rom Dictador.

Într-un videoclip lansat de Dictador, Mika a declarat: „Cu algoritmi avansați de inteligență artificială și învățare automată, pot lua decizii rapide și precise bazate pe date.

Companiei Hanson Robotics a produs și ulterior prezentat, în 2016, pe sora lui Mika, Sophia.

 

 

 

A intrat ”în rândul lumii”. Sophia The Robot, noul client UniCreditBank

 

Sophia, primul robot cu cetățenie/ 2017

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

15 Comentarii

 1. Urmatorul produs de la Hanson Robotics o sa fie Rică, primul robot gay trans non binar de culoare gri. Meanwhile, primul presedinte robot in functiune paraseste in tromba taramul Tanzaniei, chitit in software sa o gaseasca pe mama Elenei Rajab Mwinge, din satul Keko Akida, judetul Mivinjeni, provincia veche Temeke

 2. Stiri de tip gunoi…GUNOI DE TIP DAVOS

 3. Am crezut că e gonflabila aia de la sibiu…seamănă perfect cu asta..

 4. Preferam o femeie gonflabila … bine botoxata, parca e mai „frumoasa” ! Si oricum mai utila decit „doamna directoare” …(he he ! asta-i ca-n bancul cu tipul care lucra la bandă la fabrica de conserve de legume si care a fost concediat pentru ca si-a bagat … biiip ! … in taietoarea de castraveti ! La intrebarea nevestei, „Ce s-a intimplat cu aceasta, s-a defectat ?”, tipul ii raspunde ca si taietoarea a fost concediata !

 5. Păi, e cazul ca mulți patrioți romîni să se lege de acum la cap..De intră ION pe fir și ai instituțiile interconectate,. ai cam de pus la sapa de lemn mulți patrioți fuduli.,.

 6. Robotii au numai skilluri, pot lua decizii, sau au si caracter?ca primul robot gagica pare genul bitchy. Robotul cu numele Sophia e comic, probabil o s-o duca la sinagoga s-o dea pe brazda, sa nu ia decizii neconforme.

 7. Managementui ei performant ii demonstrat de mu-mu-mu si fu–fu-fu…………………….

 8. In Romania ar fi foarte binevenit.S.ar zice cu intratul pe pile de la tatucii neosecuristi comunisti, santaj sexual Sau promovari pe linguseala Sau mita e pratica incoruptibila o roboata din asta

 9. Păi Raluca Turcan sau Alina Gorghiu nu se deosebesc ca aspect, fabulează tot atât, funcționează și la căderea de curent și sunt fete pe bune.

 10. Noua romanilor ne trebuie un robot presedinte la treicoceni, sigur va fi mai bun ca dulapul pe care îl avem acum acolo.😃😃😃😃😃😃😃!

 11. Robotii ar trebui sa-i înlocuiască (pentru inceput) pe judecătorii de la CCR, dar pentru aceste funcții, sa fie întrebați ce cred despre pensiile speciale.

 12. Daca nu sunt din neamul lui Ales!Bulla, shi nu shtie sa fure, tot dijaba!!! Poate shtie ia/el ceva, ca de aia se dau ashtia dupa inventzii de astea, asha ca blgb-ul este pe cai/iepe mari.
  O zi buna.
  Con
  P.S. Cred ca poate face shi poolitika, na… ca asha s-a kalit otzelul, ca Marx, Lenin, Stalin, samd se rasucesc in cocarjau.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.