„Viitorul României stă în înarmare”, spune Mircea Geoană

„Viitorul României sta în înarmare”, a zis Mircea Geoană

Imagini de la întreprinderea Mecanică din Orăștie,  aparținând Apărării.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

27 de Comentarii

 1. Viitorul Romaniei este Democratia socialista, alaturi de toate tarile Lunii, fara Cazarma NATO, fara Colonialismul UE.

 2. Hmmm.. Și după imarmare ce puii mei urmează ? Război ?? Sau duci armele la fier vechi, ca și irigația,.E un viitor strălucit, ce poți zice,.

 3. Armata formata din cine oare.
  Cetateni din Sri Lanka, India, Pakistan voluntari in armata lui Ciuca, Iohannis si Ciolacu sigur nu vor veni…

 4. Eu chiar nu înțeleg de ce îl atîta citați pe penibilul ăsta?? Ce înarmare băi dovleac? Trebuie reconstruită relația cu Rusia și China. Dinspre vest numai distrugere a venit. Nu i așa? Hoție! Dispreț! Sabotaj! Astea au venit!
  PS: in 90 se spunea de Rațiu că vrea să și încheie cariera terestră ca președinte al României. Cred că e valabil și pt dovleacul ăsta.

 5. Are dreptate.
  Viitorul României sta în in armarea cetățenilor, nu a statului. Dreptul cetățeanului de a purta arme nu poate fi îngrădit.

 6. @ anonim….Cetateanul trebuie lasat liber sa isi cumpere tancuri Abrams si Leopard….si macar care 10 buc F 16 de persoana…
  Desigur, cine are bani isi poate lua si 380 de F 16.

 7. Când esti ciocan nu vezi in jurul tău decât cuie. .. va face din România a doua Ucraină.

 8. Ca să vedem ce ne aşteaptă dacă ajunge acest individ preşedinte.E pus pe distrugere.Ăsta n-a construit nimic în viaţa lui.A primit totul de-a gata că doar e fiu de general care a servit regimul comunist.

 9. Bine ca ne-a spus cum va fi viitorul alaturi de el, ca unii nu credeau, cei care se uita la sondaje asupra unora care nu-s inscrisi candidati, adica sunt nimeni pe paine …

 10. Dle Geoana, daca taceai filozof ramaneai ! Eu cu familia si prietenii NU te mai votam, caci, noi nu vrem inarmare, nu vrem ca tinerii nostri sa ajunga carne de tun in razboaie ce nu ne privesc. Du-te matale cu fiul personal, si cu ginerele in transee prima linie. Succesuri !

 11. Si cu ce industrii de vârf, Made IN China, Made IN Turkey, Made IN India…
  Din vărful BRICS+

 12. Sa ne înarmat pana-n dinți, zise un cetatean, dupa care își fixa proteza cu colega, o saruta pe Mihaela dragostea mea și pleca ca sa-si desăvârșească calitatea de sluga NATO.
  După aceast trist exemplar uman războiul ar fi singura cale spre o pace durabila și prosperitate, iar viata un lux pe care nu toti si-l vor putea permite.

 13. Cu afirmatia aceasta s-ar putea sa piarda 7-8 % din eventuale voturi…..

 14. O spun de mult:fara arme bacteriologice de distrugere masiva,fara drone performante,fara rachete care sa loveasca Crimeea,degeaba discutam de pace,ca nu avem cu cine, Imperiul Raului Satanic continua sa ameninte pacea lumii din barlogul de la Kremlin
  Rusia isi va reveni cand va ajunge provincie a Chinei,peste 50 de ani,pana atunci doar cu ochii la furat pamanturile altora
  Parca ar fi altii vinovati,nu dobitocii din Kremlin in frunte cu Gorbaciov ca URSS a pierdut razboiul rece,nu au inteles ca reunificarea Germaniei va duce la razboi,acum Rusia vrea razboi

 15. NU POT CREDE CĂ CEL CE A DECLARAT -ASEMENEA INEPȚIUNI-ESTE REZULTATUL UNUI PROCES BIOLOGIC NORMAL?? ROBOTUL PROGRAMAT DE „MIHAELA MOIA LIUBOVI” CA SĂ SCAPE DE EL-NU VREA SĂ LUPTE SINGUR ÎMPOTRIVA RUSIEI – DAȚI-I UN PISTOL CU APĂ,ORI O PUȘCĂ DE RĂCHITĂ CU GLOANȚE DE MĂMĂLIGĂ//( MULTĂ) SĂ MAI IA ȘI PE ALȚII CU EL! SCAPĂ-NE DOAMNE DE CEI CARE NU AU VRUT NICIDECUM SĂ NEGE(INFFIRME) EPITETELE PUSE DE IDOLUL LOR DE ANI TRECUȚI!!

 16. Nu mai cititi acest ziar duminica dupa amiaza ,pt. ca opiniile D-vs.nu sint afisate !

 17. Puneți și niște poze cu Combinatul Siderurgic Hunedoara și pe urmă vedem ce se mai poate spune despre înarmare.
  Căci armele nu se fabrică din pet-uri reciclate.

 18. @Otova: nu s-a pus problema ca armele să se fabrice la noi, ci să se cumpere din SUA.

 19. Nenea ăsta pare agent de vânzări la NATO nu adjunct. Sper că nu ia şi vreun comision din încasări!

 20. 51% din intreprinderea Automecanica Medias a fost cumparata de Rheinmetal. Zvon ca se vor produce obuze de artilerie pentru ukrani.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.