Partidul lui Viktor Orban, pe primul loc

Partidul de dreapta Fidesz al premierului ungar Viktor Orban se clasează pe primul loc cu 43,8% din voturi în alegerile pentru Parlamentul European de duminică, potrivit rezultatelor parţiale, relatează Reuters.

Partidul de opoziţie Tisza, condus de Peter Magyar, a întrunit 31%.

Potrivit proiecţiilor iniţiale, cu 40% din voturi numărate, Fidesz urma să câştige 11 locuri în Parlamentul European, iar partidul Tisza şapte locuri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

8 Comentarii

 1. „Calul bătrân ține brazda mai bine..”
  Posibil că alegătorii își doresc ceea ce spune Orban..Eșecul lui Macrou arata e își dorește Europa.. Crenvurștiul german a fost tăvălit pe jos..

 2. Un cal bătrân nu strica brazda..
  Macron a primit un șut fiindcă e tânăr și e un editat ca la bebeluși..

 3. Este un rezultat corect care dovedeste ca in patria lui Orban reteta „tableta” nu este folosita.

 4. nu se poate, parca presa scria de manifestatii cu zeci de mii de nemultumiti care-l faceau praf…ce risipa de energie, cerneala si poate firfirei…

 5. Orban are liniștea dorită în țară ,prin cea mai inteligenta mișcare ,aia care a interzis pe teritoriul Ungariei ONG-ul unchiului Gyuri,oriunde a ajuns acest ong a făcut dezastru

 6. @ Ileana Rosellon
  Unchiul Sam nu lasa bara!
  Va amintiti Cind a retras investitiile din vest ( dupa ce l-a facut praf) si le concentreaza pentru est? Vom vedea ce va deveni estul!

 7. E bine. Ungurii, iata, gandesc normal. Sa le tinem pumnii si sa-i vedem contrand-o pe Frau Ursula. (de sa-i mearga fulgii de gasca babareza)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.