Viperă, într-un parc plin de copii

Jandarmii au fost solicitați să intervină în Parcul Unirii din orașul Simeria, după ce un șarpe a fost observat în zonă. Vipera a fost remarcată ieri de oamenii care se aflau în parc.

„În urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, în jurul orei 18.00, jandarmii hunedoreni au fost solicitați să intervină pentru îndepărtarea unei reptile din Parcul Unirii din orașul Simeria.

Jandarmii au reușit să captureze șarpele, asigurând astfel un mediu sigur adulților și copiilor aflați la acea oră în parc.
După capturare, șarpele a fost transportat și eliberat în arealul natural din apropierea orașului, un habitat adecvat pentru specia sa, unde nu reprezintă un pericol pentru populație”, a transmis reprezentantul Inspectoratului de Jandarmi Județean Hunedoara.

Jandarmii recomandă să anunțăm autoritățile competente în cazul unor situații similare și să evităm să ne apropiem pentru a fotografia sau îndepărta pe cont propriu reptilele.

Foto vipera

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. Un bărbat a vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni
  3 mai 2024 · Alerta a fost dată când pe ecranul scanerului a apărut „o anomalie”. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că ascundea doi șerpi. În …

  Snakes on a Plane – Avionul cu șerpi (2006) – Film – Magia.ro
  http://www.magia.ro › filme › snakes-on-a-plane-avionul-cu-serpi-15236
  Evaluare 6,4/10
  (404)

 2. Doar una? Parcurile cu copii sunt pline de vipere, că n-or fi venit ăia mici singuri se acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.