Viscolul nu le-a înghețat sufletele (foto)

Toată România a văzut viscolul și zăpada care au cucerit Dobrogea weekendul trecut. Mii de oameni rămași fără energie electrică, mașini blocate în nămeți și școli închise. Mulți am văzut toate acestea pe internet sau prin presă. Există însă și oameni, salvatori de meserie, prinși în lupta cu iarna dar care nu se dau bătuți. Iată doar câteva imagini de la intervențiile lor și o precizare postate zilele trecute pe pagina de FB a IGSU și a ISU Constanța.

„Cu siguranță cele mai frumoase zâmbete!
EI… la mijlocul unei zile de muncă, după multe ore de intervenție!

Viscolul nu i-a oprit să treacă prin troiene.

Viscolul nu i-a oprit să ajungă la toți cei care au avut nevoie de ajutor!

Viscolul nu le-a putut șterge nici măcar zâmbetul de pe chip!

Este zâmbetul salvatorului la sfârșitul unei misiuni reușite!
Nimeni, niciodată, nu le va putea lua acest sentiment de bucurie că și-au făcut datoria!

Ei sunt o parte dintre salvatorii tulceni care au acționat ieri, în sprijinul persoanelor surprinse de vremea nefavorabilă“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Ăștia sunt aia speciali de care vă bateți joc la pensii,panaramelor!acum sunt buni??

  2. Mai frate sa-ti fie clar nu sint bani pentru prosti!FI SI MATALE MINISTRU,PARLAMENTAR.PRESEDINTE!Carte multa nu trebuie ,doar sa sti sa fentezi cu banii .ATAT!

  3. A fost greu chiar și pentru ei care sunt antrenați. Eu câte aud câte un ONG ist sau câte unul care a plimbat hârtii toată viața că ” nu pensii speciale” îi urez să rămână o noapte în viscol sau să patruleze noaptea la -15 grade.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.