Viscolul ține închise școlile

 36 de unităţi de învăţământ din județul Tulcea vor rămâne închise marţi pentru a doua zi consecutiv, din cauza faptului că nu au energie electrică. Problemele au apărut în urma avariilor înregistrate pe fondul viscolului de la finele săptămânii trecute, a declarat pentru AGERPRES inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Viorica Pavel.

Doar una din cele 36 de unităţi de învăţământ care nu vor funcţiona marţi este din mediul urban, cea din Sulina, celelalte fiind în mediul rural.

„Sunt avarii la reţeaua de energie electrică şi avem cadre didactice care nu se pot deplasa dintr-o localitate în alta”, a precizat inspectorul general al ISJ.

Potrivit unui comunicat al furnizorului de energie electrică emis marţi dimineaţa, în judeţul Tulcea sunt 40 de localităţi fără energie electrică.

Pe toate drumurile naţionale din judeţ, se circulă în condiţii de iarnă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Educația, proiect plavanist de lux, e blocat. Cu siguranță rusica nu va mai trimite jucării aeriene in zona.

  2. Un primar de prin jud Tecuci se plangea la TV ca a trebuit sa inchida scoala, desi pe acolo nu ninsese.
    Fac si astia de acum la fel ca Ceusescu, cand oprea circulatia pe motiv de viscol si intemperii, dar afara era soare si nici fir de zapada.
    Nenea Nicu redivivus……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.