Vizați de anchetă. Doi bărbaţi fac sex în Camera Judiciară a Congresului

Un angajat din rândul personalului Senatului SUA, acuzat că s-a filmat făcând sex cu un bărbat într-o celebră sală de audieri a Congresului, ameninţă cu acţiuni în justiţie după ce a fost concediat, relatează The Guardian şi CNN.

Potrivit imaginilor, publicate de The Daily Caller, doi bărbaţi fac sex în  celebra cameră din Congres, Camera 216.

Un consilier al senatorului Ben Cardin din Maryland, Aidan Maese-Czeropski, a fost identificat pe reţelele de sociale drept unul dintre bărbaţii din imagini.

Biroul senatorului Cardin a declarat pentru Politico că „Aidan Maese-Czeropski nu mai este angajat al Senatului Statelor Unite”.

Poliţia Capitoliului a declarat că este la curent cu acest caz şi că desfăşoară o anchetă.

Camera de audieri în care care a fost făcută filmarea are caracteristici istorice importante. Ea a găzduit audieri ale Comisiei 9/11, iar James Comey, fostul director al FBI, a depus acolo mărturie despre Donald Trump în 2017.

Tot acolo, Tom Daschle, pe atunci liderul majorităţii din Senat, a primit o scrisoare care conţinea antrax, în octombrie 2001, imediat după atacurile de la 11 septembrie 2001.

Această sală a fost, de asemenea,  cea în care judecătoarea Curţii Supreme Sonia Sotomayor a devenit prima latino-americană care a participat la audierile de nominalizare pentru cea mai înaltă instanţă a ţării.

Aidan Maese-Czeropski a postat un mesaj pe  LinkedIn. El  nu a abordat direct subiectul, dar a  spus că trece printr-o perioadă dificilă.

„Deşi unele dintre acţiunile mele din trecut au arătat o lipsă de raţiune, îmi iubesc slujba şi nu aş da niciodată dovadă de lipsă de respect faţă de locul de muncă”, a scris el.

„Orice încercare de a caracteriza acţiunile mele altfel este fabricată şi îmi voi explora opţiunile legale în această chestiune”,  a mai transmis Aidan Maese-Czeropski.

Senatorul Ben Cardin, pentru care lucra Aidan Maese-Czeropski, prezidează Comisia pentru relaţii externe a Senatului:

„Am analizat relatările din mass-media. Este o problemă de personal şi nu vom face alte comentarii în acest moment”, a fost reacția acestuia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

24 de Comentarii

 1. M😜ralitate DUBI😜ASĂ !
  Oare grămada de rumburkaki și ghițani de Marghita care fură nick-urile altora nu viseaZă la ACTIUNI SIMILARE în birourile uSE🌈ice din Palatul $Parlamentului ?
  măRog…😜

 2. Hai duru-duru-duru, cea mai buna perzdhă-i curru…. Așa a ajuns America lui Marcuse și Gramsci. Progresista, corectă si courrysthă.

 3. nu surprinde. Sunt in stare de orice. Oare cat va mai rezista acest sistem econolico-social blestemat ?
  Sunt multi rau pe planeta: de la Los Angeles si San Francisco pana la Warsovia Helsinki si Bucuresti. apoi au Japonia, australia, mai nou Argentina.

 4. La ce te poți aștepta de la o administrație de Arahat!…macar clinton a păcălit-o pe monica!…era muiere, dar ăștia au ajuns să și-o tragă se gen!…trăiască cur cu beul…

 5. Ne mai intrebam de unde se trage toata mizeria asta leghebetista care ni se baga fortat pe gat? Ei acolo toti sunt asa

 6. iubitorii sexului cu tubul digestiv devin tot mai numerosi in SUAcu cat gasesti cu greu in SUA o femeie,cat de cat,tre sa ajungi la Hollywood…din adolescenta ,toate au +100 kg in viu,cum sa nu rasfoiesti calendarul Colt

 7. „Senatorul Ben Cardin, pentru care lucra Aidan Maese-Czeropski, prezidează Comisia pentru relaţii externe a Senatului” … He he ! Eu cred ca ar trebui sa-i schimbe numele, in Comisia pentru relaţii sexuale … Iar biroul in care porcusorul rozaliu si priapic Bill Clinton isi in-muia (pardon !) trabucul in … ma rog, sa trecem …, sa poarte numele de „Camera Monica Lewinski” ! Ca doar nu Zelenski …

 8. Ați uitat cum urla Plavanul de lux din Romania? Luați exemplu la america, germania, Franța, sunt exemple ideale de moralitate și afaceri! Să înțeleg că și Plavanul a exersat in Bojdeuca Cotroceni sex engros cu tute oraliste?!

 9. De abia astept sa-l vad filmat pe mos Bideu fugarind-o, cu nadragii in vine, pe Nancy Pelosi pe culoarele Casei Albe !

 10. Vorba aia, ce mai conteaza sexul cind iubesti cu adevarat ? …

 11. Vor fi premiați, pentru că n-au făcut altceva decât să aplice principiile politicii americane. Deși unii congresmani vor strâmba din nas, imputându-le că n-au făcut-o cu niște copii.

 12. Nu se pune.
  E corect politic.
  Nu se incalca legea decat daca erau de sex opus su „straight”, cu acelasi sex si orirentare secsuala din naScarE.

 13. CONGRES,ce nu ati inteles ,nu aveti poza de o dati tot cotita cu Casa Alba?

 14. Pe vremea lui Ceashka poolitrucii de mai sus, vorbeau in shoapte ca la sectorul 5 prim-secretarul i-shi racola activishtii dupa ce treceau testul cu duru, duru. Nimic publicat, comunicat, probabil nici Ceashka sau coana Leana
  nu au aflat. Nu ca acum sa se faca propaganda lgbd, adevarat test de CV ca sa ajungi mai sus. In america este deja obligatoriu, nu mai spunem de armata, ca de aia tot pierd razboaiele. Educatzia ca educatzia, sunt familii educate, dar in familie shi-o trag, pentru ca moralitatea lor este dictata de alte precepte, precum ka laba lor sau tai mult dicku. Autoritatea asta a fost adoptata nu numai in poolitica dar shi in business, considerandu-se conform obiceiurilor orientale ca asha cashtiga supunerea shi fidelitatea oamenilor de incredere. La fel shi serviciile secrete, intrebatz-i pe pretinii Marx shi Engels, sau pe Pomponel Lenin cel cu Zinoviev, samd, ca nu intamplator Crucea di Piatra era in cartierul lor, iar ei sunt mari proprietari de bordelezuri, unde nu numai poolitica se face, banii vin shi de la armasari, nu asha?
  O zi buna.
  Con
  P.S. Sunt shi economi=zgarcitzi, pentru ca probabil in alta parte plateau ceva parale, sau aveau shi sotzii=m/s/u

 15. Vechea si batjocoritoarea Injuratura de chhiur a devenit nobila, dovada de dragoste ingereasca numita inspirat, sugestiv, Sexu haznal…. A evoluat spectaculos si original lumea capitalista, cu chiuru inainte.

 16. La noi este vorba cum ca prostu’ nu-i prost destul daca nu-i …FUDUL.
  In tara cur cu beelor, exhibitionismul insoteste comportamentul sexual deviant.
  Acum se explica paradele exhibitionist-agresive de pe strazile cucerite temporar de hoardele de gay.
  Huooo !

 17. @CASUTA … Ș)
  Mos Biden se poate sa alerge f’o Stagiara cu Nadragii’n’Vine.
  Da’ Tentatia depasirii NORMEI la FARTSD daily este sigur mai mare si o sa fie doar MUUUUULT Zgomot pentru Nimiiiic …

 18. La cocioaba alba se canta ” Daca ma iubesti, intoarce-te ” si ” O fata mai gasesti, dar un prieten, greu „. Lui Joe i-au facut colnoscopie?

 19. Acum cei care intră prin incintele de-acolo să se gândească unde să se așeze său pe ce pun mâna să nu de-a de vreun prezervativ folosit.. Peste tot urme de droguri și sadomie.. Chiar ca a căpiat hegemonul..

 20. sub aceasta administratie America a decazut enorm din punct de vedere moral, educational , politic si mai ales sexual. , degeneratii sint bagati in posturile cheie din toate sectoarele economiei si finantelor. sint foarte dezamagit de aceasta ofensiva masiva a degeneratilor peste tot .

 21. Czeropski?
  Aaaaaaa, îl știu pi aista: aista-i vierișoru’ lu’ masckariciu’ criminal jîd Zelenski, di la Kievu’ nazist reghiZatt di suava aghiențîie C.I.A.!
  Da’ voi ați fackut uo kuonfutzîie: ați scris „fack seks”… Aia întri duoi barbaț’ nu ie „sex”, bre, aia ie PERVERSIUNI! Nu uitaț’ triaba aiasta, chiar dacî la Kiev amierluocii $$uoroșîjdi uo dicklarat-o ligalî……[Rumburak]

 22. Asta a fosf dintotdeauna, cu mici excepții, minuscule poate, senatul USA, un bordel.Nimic mai mult.Iar elitele sunt stricate la cap de trai bun.Asta e peste tot.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.