Vizita în Bucovina bagă zâzanie în casa ambasadoarei

Soțul ambasadoarei SUA în România s-a îndrăgostit. Aflat în vizită în Bucovina alături de partenera sa de viață, domnul Kavalec a făcut o pasiune pentru ciobăneștii de Bucovina. Americanul a fost dat de gol chiar de soția sa care a scris pe Twitter:

„Soțul meu vrea să aducă acasă unul dintre acești câini frumoși ciobănesc de Bucovina cândva. Nu sunt atât de sigură – sunt îngrozitor de mari odată ce cresc! Este nevoie de mai multe discuții în familie! Încă o fațetă uimitoare a Bucovinei! #ILoveBucovina #BucovinaFrumoasa #Ciobanesc“

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

 1. S-a săturat omul de tine!… își trage omul o bucuvinencă cu câine cu tot!…

 2. Rifko, da’ de „rasa” „Roman de Bucovina”, ala de Cernauti abandonat la margine de drum, nu iti pasa ? Sau numai de khazarii tai de pe la Liov ?

 3. Bănuiesc ca stapanul îl va primi cadou de la sclavetele român.

 4. Poate-i explică totuși CINEVA și ce e cu Românii din NORDUL Bucovinei.
  De Mitropolitul Longhin Jar se mai aude ceva ? măR🤮g

 5. @ „Rammstein”, 19 mart. 2024 la 15:17
  „S-a săturat omul de tine!… își trage omul o bucuvinencă cu câine cu tot!”
  :)))
  https://www.youtube.com/watch?v=-pr1nlpgumw
  Poate că se găsește cineva care să-i spună khazarei (uite de ce s-a dus asta
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_from_Chernivtsi
  în Buccowina) că buccowinenii vorovesc prostii: nu există „ciobănesc di Bucowina”. Mai ales că nici pentru „ciobănesc carpatin” nu s-a reușit încă înregistrarea oficială definitivă, cu toate strădaniile dă la ’30 ale caraghioșilor patriotici ăia mitici interbeliți dîn C.N.C.C.R.C.R.C. Normal că l-au botezat „Ciobănesc rromînesc carpatin”, că ei voia’ ca totu’ să fie rromînesc pă aceste plaiuri, dă parcă șî cînele tră’ să vorovească limba rromînește…
  Wiki: „În această perioadă s-a remarcat existența în zona Rucăr a unor cîini de tip carpatin, proveniți conform unor surse neoficiale din Țara Dornelor. Aceștia au fost de asemenea considerați strămoși ai carpatinilor actuali. Unii cîini au provenit din Munții Călimani și de pe valea Mureșului (din proprietatea unor păstori)”…
  Adeca păstorii unguri de pe valea Mureșului care timp de 1 mileniu au făcut transhumanță pînă în Krimeea avea’ cîni rromînești, bre! HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  https://www.youtube.com/watch?v=cN8_cFG306Q
  https://www.youtube.com/watch?v=dvlh5bsHIRk
  https://www.youtube.com/watch?v=iMVTbceQqJ0

 6. Ambasadoarea de acum nu-i buna, ca-i khazara si prietenoasa cu romanii.
  Tot mai bun era Gi(f)tenstein, ca se urina pe noi si o chema pe Coldutza la el sa-i dea raportul cati pesedei a mai arestat in ultima saptamana……[Rumburak]

 7. Sigur ca madam ambasadoarea e trimisa sa ne calce in picioare si o face fara jena. De pilda cultivand o pe fata tampa de la DIGI care zice ca Luxemburgul nu e in UE. Dar gingasia cu catzelul e un rar gest de amabilitate. De ce sa I raspundem vulgar ? Ce naiva! Noi suntem romani ,. Nu americani.

 8. Ca sa fie clar, oamenii de mai sus sunt suparati ca ambasadoarea exista si acu are un caine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.