Vizita la Acropola ateniană, suspendată de oficialități

Ministerul Culturii a anunțat miercuri dimineață că Acropola din Atena va fi închisă vizitatorilor în orele de vârf ale caniculei.

Acropola va fi închisă de la ora 12 până la ora 5 după-amiaza miercuri, 12 iunie 2024. Cei care au deja bilete pentru momentul în care situl arheologic va fi închis, le pot folosi pentru o vizită între orele 17:00 și 20:00 în aceeași zi.

Ministerul nu a anunțat dacă Acropola va fi închisă temporar și joi și vineri, 12-14 iunie, când, potrivit ultimelor prognoze pentru caniculă, temperaturile în centrul Atenei sunt de așteptat să urce la 39-42 de grade Celsius.

Anul trecut, Ministerul Culturii a închis publicului Acropola în timpul caniculei din iulie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.