Vlad Pascu, dat de gol de prieteni

Prietenii lui Vlad Pascu, soferul care a ucis doi studenti, au relatat că acesta făcea drifturi și manevre periculoase, astfel încât doi dintre ei i-au cerut să îi lase să coboare din mașină, transmite Observatornews.

Aceștia au menționat în rechizitoriu că tânărul avea un comportament ciudat, iar ei s-au speriat. Vlad Pascu a consumat droguri înainte să se urce la volan.

In momentul cand a lovit grupul de tineri s-ar fi auzit doar sunetul impactului, fără zgomot de frânare.

Procesul lui Vlad Pascu a început la Judecătoria Mangalia, însă a fost amânat pentru 14 martie. Tânărul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

 1. La viteza aceea nu rezolvi din frana, doar scurt, din volan, stanga – dreapta. Mergeti la Titi Aur sa invatati sa conduceti o masina !

 2. Ce treaba are tuasa Salteluta, este treaba de CSM. Invatati democratia !

 3. Nu este primul care face asa
  Fix în fața șparlamentului
  Ei au perpetuat situația de pe șosela ba chiar au încercat să-și dea legi cu dedicație să se facă singuri scăpați de miliție și procuratură.

 4. Amânați, amânați încă vreo 10 ani! Ca nu cumva să obosiți judecând prea mult!
  Judecătorii lu’peşte! Bine că ieşiți cu pensie de 7000 euro la 40 de ani!

 5. Drogatul ucigas Pascu, va sta la parnaie cca. 15-20 ani, fara eliberare conditionata, deoarece este un pericol social, va continua sa inghita prafuri, si va comite accidente cu omor. Nenorocitul Pascu nu mai are scapare, Legea nu-i mai ofera nici o portita.

 6. Face asta puscarie cand o sa zboare cei care se lupta cu traficul de droguri fara sa miste un deget impotriva marilor traficanti. Statul este el insusi parte la schema de facut bani grei din droguri. La Untold si alte festivaluri drogurile se vand la liber.
  Se face campanie pentru liberalizarea drogurilor, cum sunt pacanelele la orice scara de bloc.

 7. Daca procesul nu va fi stramutat, probabil ca se va amana pana cand fapta va fi prescrisa. Mortii vor fi declarati vinovati.
  Se vede dupa cum a inceput si carei panarame i-a fost repartizat. A fost repartizat unei judecatoare cu probleme grave comportame4ntale (posibil se drogheaza, sau este incompetenta), ptr a putea fi santajata si corupta……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.