Dosarul 2 Mai, măsuri mai blânde

Tribunalul Bucureşti a deciscă Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, care a accidentat mortal doi tineri la 2 Mai, poate fi cercetată sub control judiciar. Pentru tatăl tânărului magistraţii au decis ridicarea controlului judiciar.

Tribunalul Bucureşti a hotărât să înlocuiască măsura arestului la domiciliu în cazul mamei lui Vlad Pascu, Mirunei Pascu, cu cea a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Totodată, judecătorii au hotărât să ridice controlul judiciar pentru Mihail Claudiu Pascu, trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

“Dispoziţiile judecătorului de cameră preliminară în ceea ce priveşte înlocuirea măsurii preventive a arestului la domiciliu, dispusă faţă de inculpata Pascu Miruna, cu măsura preventivă a controlului judiciar şi revocarea măsurii controlului judiciar, dispusă faţă de inculpatul Pascu Mihail Claudiu, nu sunt executorii la acest moment. Executorii la momentul rămânerii definitive a prezentei încheieri”, se arată în minuta instanţei, potrivit adevarul.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

9 Comentarii

  1. E clar!!! Procesul se va prelungi pina cand se va da verdictul cu faptele s-au prescris!

  2. Ce bataie de joc pentru aceasta mama care si-a aparat copilul. Cate suferinte a putut sa indure pe nedrept ?! Sa nu va dea Dumnezeu decat un sfert din suferintele indurate de parintii acelui nefericit copil…?! Dumnezeu nu doarme, mai nenorocitilor…?!

  3. … corect, la banii lor trebuia sa fie ca juniorul Iorgulescul, la sanatoriu, ambii facuti cam la betie.

  4. Pana la urma se vor gasii motive ,sau paragrafe din legile dupa care sint judecati infractorii,ca sa elibereze si odrazla criminala.Cam asa arata la ora actuala justitia din Romania !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.