Vor fi restricţii pe un drum foarte circulat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va institui, în perioada 4 martie – 9 aprilie, restricţii de circulaţie pe DN 1, în zona localităţilor Comarnic – Sinaia, în vederea desfăşurării lucrărilor de toaletare a arborilor periculoşi din zona părţii carosabile.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, transmis vineri, lucrările se vor desfăşura între km 111+300 şi km 118+800, pe raza ocolului silvic Sinaia, iar restricţiile vor fi aplicate de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00.

Intervalul de desfăşurare a lucrărilor se poate modifica în funcţie de condiţiile meteorologice şi de valorile de trafic, se menţionează în comunicat.

Semnalizarea rutieră temporară a lucrărilor se va face prin indicatoare rutiere, panouri de semnalizare şi balize direcţionale, care delimitează lucrarea de partea carosabilă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

 1. Daca mai era nevoie de definitia circului rutier intr-o tara fara drumuri, imaginile care vor veni, precum si comentariile oamenilor, o va lamuri definitiv. Basescule, ai spus, ca ministru al transporturilor, ca Romania nu are nevoie de autostrazi. Cum naiba poti dormi noaptea, cand stii cati te injura (si) pentru asta? Restul hotilor in domeniu si-au luat, intre timp, elicopter, sau folosesc taxiul aerian. Ei sunt intotdeauna grabiti. Iar Iohannis are girofar si mitraliori de garda, asa ca… poate generatia urmatoare sa prinda drumuri civilizate, desi nu e de crezut.

 2. Vor fi restricţii pe un drum foarte
  foarte foarte foarte foarte foarte
  foarte foarte foarte foarte
  foarte foarte foarte
  foarte foarte
  foarte
  ingust

  hai rapid!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.