Vosganian: „PPDD este expresia degradării clasei politice”

Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu, reprezintă expresia degradării clasei politice din România, a comentat, miercuri, senatorul PNL Varujan Vosganian, după ce s-a aflat că un loc în PPDD se poate cumpăra, în numai 24 de ore, cu 50.000 de euro, conform Antena 3.ro.

„Acest partid (PPDD – n.r.) are o anumită susţinere (…). Televiziunea lui a fost interzisă cu scadenţă, înaintea campaniei electorale. Pentru noi însă, din păcate, acest partid PPDD este expresia monstruoasă a degradării clasei politice”, a spus Varujan Vosganian, vicepreşedinte PNL, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Ziarul Gândul a negociat în numai 24 de ore, prin intermediul personajului fictiv Călin Pompiliu Popescu, candidatura pe listele PPDD într-un colegiu din Bucureşt, pentru suma de 50.000 de euro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.