Vreme de iarnă grea la Rânca

Vreme de iarnă grea la Rânca. Drumarii intervin cu material antiderapant pe DN 67C, unde ninge în zona staţiunii montane Rânca, a declarat reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, Cristi Tudor.

El a făcut, din nou, un apel la adresa conducătorilor auto, să nu plece la drum cu autovehiculele echipate necorespunzător.

„Se pare că iarna se lasă greu dusă din zonele montane, din nou avem precipitaţii sub formă de ninsoare în zona staţiunii montane Rânca, pe DN 67C. Colegii din baza de deszăpezire au scos din nou utilajele pe drum, acţionăm cu material antiderapant şi facem revizii permanent. Vom interveni cu lamă dacă va fi necesar. Facem apel la conducătorii auto din nou să nu plece la drum cu autovehicule neechipate corespunzător de iarnă în aceste zone, şi aici vorbim de anvelopele de iarnă, pentru că se expun unui real pericol”, a precizat Cristi Tudor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Pt cei nascuti dupa 1990 si cei fara memorie. in aceste zile in 1990 umblam cu paltonul si plover de lana, deci s-a incalzit vremea doar in imaginatia unora, asa cum in anii ’83 am facut plaja de 1 mai langa lacul Tei

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.