World Class România, nereguli descoperite de ANPC. Ce spune compania

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus închiderea temporară pentru o perioadă de 6 până la 12 luni în cazul a trei locaţii ale World Class România SRL din Capitală, din cauza neregulilor constatate în urma controalelor efectuate miercuri la 19 puncte de lucru ale operatorului, informează Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

Punctele de lucru propuse pentru închidere sunt situate în Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Str. Barbu Văcărescu nr. 164A, sector 2, şi Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 33A, sector 3.

Tot în urma controlului desfăşurat miercuri, comisarii au mai propus oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor pentru şapte locaţii, fiind aplicate amenzi contravenţionale în valoare de 116.500 lei, un avertisment şi au fost oprite temporar de la comercializare suplimente alimentare şi produse textile neconforme, în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Reţeaua de health & fitness World Class România va colabora cu autorităţile competente pentru a remedia rapid şi eficient toate deficienţele identificate de Corpul de Control al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), se arată într-un comunicat al companiei.

„În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din Bucureşti, ca urmare a acţiunilor Corpului de Control al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, reţeaua de health & fitness World Class România doreşte să transmită publicului un mesaj clar şi transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale şi de asumare a responsabilităţii pentru remedierea oricăror deficienţe identificate. Colaborăm strâns cu autorităţile competente pentru a remedia rapid şi eficient toate aspectele care necesită intervenţie. Siguranţa, sănătatea şi satisfacţia membrilor noştri rămân priorităţile noastre principale, iar nevoile şi preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre. Vom continua să colaborăm deschis şi transparent cu autorităţile în această privinţă şi să informăm publicul cu privire la situaţia fiecărui club”, se precizează în comunicat.

World Class Romania este liderul de piaţă al industriei româneşti de sănătate, fitness şi wellness, având un număr total de 45 de cluburi de sănătate şi fitness şi 23 de piscine în întreaga ţară, cu peste 76.000 de membri. Proprietarul World Class Romania este Vectr Holdings. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Bună!
    Amenzi, opriri temporare? Păi neregulile sunt cu buna știință!
    DOSAR PENAL !

  2. Dar , daca-i o făcătură?La ce comenzi din partea mafiei fsn raspund organele de control , nu ar fi o surpriză sa castige intinimatul ?!.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.