Zaharova face mișto de englezi pe tema Kate

„În Marea Britanie, puteți găsi rapid doar otrava Novichok și «mâna Moscovei»”, a comentat ironic purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, absența prințesei britanice Kate Middleton.
Palatul Kensington a anunțat pe 17 ianuarie că Middleton a suferit o intervenție chirurgicală abdominală electivă. Motivele intervenției nu au fost dezvăluite deoarece prințesa de Wales ar fi vrut ca „informațiile ei medicale personale să rămână confidențiale”. Toate evenimentele care o implică au fost amânate, dar se așteaptă ca ea să revină la serviciu până la Paște.

„Întregul Regat o caută pe prințesa Kate Middleton dispărută. Nu a apărut în public de mai bine de două luni. <…> În general, doar «Novichok» și «mâna Moscovei» se găsesc rapid la Londra. Durează 2- 3 zile. Și tot ce trebuie «să nu fie găsit» durează mult pentru a căuta”, a scris Zakharova pe canalul ei Telegram.

Diplomatul a remarcat că fotografia publicată de Middleton pe 10 martie cu „copii pictați” a fost în mod clar falsificată, dar a fost rapid expusă. Zakharova sugerează că „nimeni nu va spune publicului adevărul despre prințesă”.

„Cel mai mult, mi-a plăcut fotografia falsă a lui Kate și a copiilor ei pictați, pe care Palatul Kensington a postat-o ​​pe rețelele de socializare și a trimis-o presei cu ocazia Zilei Mamei, iar apoi, după un scandal crunt, a retras-o din circulație. După cum a menționat Reuters, imaginea nu a fost testată pentru conformitatea cu standardele interne. În termeni umani, asta înseamnă că falsul a fost demascat de public, iar data viitoare familia regală îl va falsifica cu înaltă calitate. Și nimeni nu se îndoiește că aceasta este o fabricație a fotografiei“, mai scrie Zaharova.

O să dau un sfat britanicilor păcăliți: dacă vreți să găsiți prințesa, angajați anchetatorii itineranți Maria Pevchikh*, Hristo Grozeva* și Bellingcat** aflați în Marea Britanie. Ce nu au găsit la mii de kilometri de Marea Britanie? Nu-i costă nimic să găsească o persoană regală chiar sub nasul lor. Cred că, judecând după ritmul actual, se vor descurca până sâmbătă. Poate că Skripalii vor fi descoperiți în sfârșit undeva acolo, lângă Kate.
* O persoană care îndeplinește funcțiile de agent străin în Rusia.
** O organizație recunoscută ca agent străin în Rusia.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

7 Comentarii

  1. Adevărul este cum că albionul islamizat incepe să piardă ultimele speranțe in casa regală măcinată de prea multe evenimente care nu prea denotă noblețe..Englezul fudul incepe să realizeze că ceva e putred in danemarca și se simte la londra.. Ceea ce rupe nu doar pe irlandez și scoțian de faima falsă britanică, dovediți de neincredere mondială.

  2. cum in toata aceasta perioada stirile despre conflict erau din UK, pare curios cum acest M16 sau cum se mai numeste nu a gasit-o/identificat-o in mod credibil. Orice operatie se ”inchide” in 24 de ore. Cine a mai pomenit ca o sclerotomie sa necesite luni de zile de refacere sau a fost un transplant? Doar daca esti printesa, restul femeilor se intorc la munca dupa o saptamana, doua de la interventie. Refacerea poate se refera la tratamentul ch… necesar daca a fost un neo… Nu stiu, dar cred ca si mamele care nasc prin cezariana nu raman in ”recuperare” cu lunile…Aceasta „recuperare” sugereaza ceva foarte grav, o pregatire pt un eventual deces. Oare e din ciclul lui Henric al VIII lea?

  3. Dacă le-ar prinde rușinea, marile agenții de presă…agenții…ar trebui să retragă măcar trei sferturi din pozele ce le-au pus.
    Miles Mathis zice că nu e nimic greșit la acea poză, nu e făcătură. Poate aici e jmecheria; vor să ne zăpăcească să căutăm nepotriviri unde nu sînt, să ne mințim c-ar fi, să ne descurajeze a lua la purecat fotografiile cu cântec.
    Ce-i de băgat în seamă, zice Miles Mathis, este lipsa verighetei.

  4. E mediatizat scandalul.. Cineva face bani cu galeata.. „Boboru” pune botu..

  5. ciorba de varza in fata si cu o mahoarca in coltul gurii, poti deveni mare ganditor…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.