Zboruri către „nicăieri”, la mare căutare

Zborurile către „nicăieri” sunt din ce în ce mai căutate în întreaga lume. Oamenii se declară încântați de această experiență.

Recent, Scandinavian Airlines a anunțat membrii programului său de loialitate EuroBonus pot să își rezerve o călătorie către o „destinație necunoscută”, scrie CNBC.

Nu este singura companie aeriană care oferă un zbor către „nicăieri”.  Wizz Air a operat un anul trecut un zbor de acest gen  pentru pasagerii fideli.

De asemene, Lufthansa are un program denumit „Lufthansa Surprise”.

Înscrierile s-au încheiat la Scandinavian Airlines la  24 de ore de la publicarea anunțului, iar cei selectați au la dispoziție 24 de ore să confirme biletul.

Cu doar câteva ore înainte de decolare, aceștia vor primi indicații cu privire la ceea ce trebuie să împacheteze în bagaje.

Singura informație certă este faptul că avionul va decola din Copenhaga pe data de 5 aprilie și va ateriza tot în Danemarca, pe 8 aprilie.

Despre zborul către „nicăieri”, pasagerii  mai știu  doar că această călătorie va dura câteva ore.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. Doar masinile mici care duc/aduc copiii de la scoala polueaza. Altfel armosfera este „purificata” la fiecare decolare de avion ! Asa este cand te conduce o ginecoloaga.

  2. Și Rusia are asemenea zboruri gratuit! E de la moskva la Avdiivka, Lugansk, Donețk in zona actuala unde îngrășământul natural e doar din bipezi cu garnitura de praf exploxibil. Firma zburătoare este obligată să facă asigurări pentru turist dar fara recuperare daune.

  3. Rusia este tara ideala pentru zboruri cu final imprevizibil. Cine credea ca votca Putin o sa-l omoare pe Navalnii ? Parca si „otravirea cu metilic” a avut loc tot in avion. Un dictator trebuie sa fie omniprezent, om la om pe tot terenul (sa inteleaga si amatorii de fotbal).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.