Zboruri spre Germania de pe Aeroportul „Traian Vuia” Timișoara

Primele curse externe care se reiau de pe aeroportul „Traian Vuia” Timișoara sunt spre 4 destinații din Germania. Este vorba de cursele aeriene spre Dortmund, Frankfurt – Hahn, Karslruhe și Memmingen – Munchen Vest. Zborurile către aceste destinații au reînceput miercuri și vor fi operate de către compania Wizzair.

Astfel, către Memmingen- Munchen Vest vor pleca de pe aeroportul timișorean cinci surse pe săptămână, câte două vor decola spre Frankfurt – Hahn, Karlsruhe și Dortmund. Cursele spre Frankfurtbor – Hahn vor opera, pe acestă rută, doar până în data de 2 iulie 2020.

În ceea ce privește cursele interne, acestea s-au reluat de pe Aeroportul „Traian Vuia” din data de 18 mai, cu câte un zbor zilnic spre Aeroportul Otopeni, seara, operate de către Tarom, dar și cu alte trei curse dimineața, introduse în programel de zbor doar din 8 iunie a.c.

Aeroportul ”Traian Vuia” Timișoara lucrează la doar 10 % din capacitate, după criza de pandemie care i-a blocat activitatea aproape trei luni. Anul trecut, traficul de călători de pe cel mai mare aeroport din vestul României a înregistrat peste 1,5 milioane de persoane.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sergiu Miat 307 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.