Zelenski a aterizat la Suceava. Coloana oficială a fost filmată!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a ajuns joi seara, de la Vilnius, unde a participat la o întrunire a Inițiativei celor Trei Mări, la Suceava, de unde a fost preluat de o coloană oficială și a mers spre Ucraina prin PTF Siret, relatează newsbucovina.ro.

Potrivit unor surse apropiate situației, președintele Zelenski a aterizat pe Aeroportul Internațional Suceava.

Liderul de la Kiev a fost preluat de la scara avionului de un autovehicul cu care a plecat ulterior cu o coloană oficială, însoțită de echipaje de poliție, spre PTF Siret intrând apoi în Ucraina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

26 de Comentarii

 1. Normal, ăsta vine când vrea și pleacă când vrea din colonie!…sau știu eu,încet, încet o să-l vedem la cotroceni!…

 2. Nu știe ce trasee să mai folosească, da’ degeaba !
  Podul Pivnichnîi din Kiev îl așteaptă, să îl eduKKe PERNICIOS, măR😜g…

 3. Hopppa.. E vînat bufonul.. I-a secat sîngele din instalație .. acu a găsit prostănacul mutalău cu rînjet de cal care să-i facă jocurile. Oricum ar trebui să știe că are zilele numărate,. Se trag clopotele la Kiew,.

 4. Slujbasul mortii a pangarit pamantul Sfantei Noastre Romaniei si voi, reporterii ati intrat in orgasm prelungit care v-a atrofiat neuronii si aia lipsa. Pacat ca n-a ratat avionul aterizarea. Mare pacat. Slava Z.

 5. Pana la sfarsitul lui Aprilie polonezii vor intra in Urcacania iar in luna Mai vor intra si francezii si noi, romanii. Iar pana la Inaltare a.c. se da cu atomica tactica pentru incalzire dupa care urmeaza termonclearele. Eu asa presimt ca va fi. Timpul ne v-a arata daca am dreptate sau nu.

 6. Iar germanii au inceput sa soseasca-n Lituania pentru a intari flancul nordic. Si uite asa Nato lupta pentru pacea vesnica a popoarelor europene dupa ce vor cadea termonuclearele in capul lor.

 7. Vom ajunge niste romani ” rupti in cur” cum spunea Cirstoae, prin lume. Pribegi si fara patrie . Cam ca palestinienii cu asa” conductori”! ” Desteapta-te Romane!” Se rasucesc in morminte strabunii…..

 8. Iar i-a promis Iohannis ceva ce noi nu stim, nu ni se spune si o sa ramanem cu gyra cascata in ziua cand vom afla.

 9. Daca tot venea de la Vilnius, de ce mama dracu’ nu a utilizat Polonia ca tara de tranzit, chiar aerian ? Ce-i Romania, autogara Filaret ?

 10. Sper ca dupa el au trecut pe acolo si vreo citeva soboare de popi, ca sa cadelniteze si sa scoata mirosul de pucioasa de pe urma Satanei ! …

 11. gelu doar in capul tau explodeaza atomice ca la nataraii aia care traiesc pe un pamant plat. esti mai diliu ca rezistii aia cu sex incert ))

 12. E foarte probabil ca: armata romana sa intre in Moldova si de acolo in Urcacania ca sa apere Odessa. Polonezii in nord pentru a proteja chipurile etnicii polonezi din zona dar vor apara Kievul. Si bineinteles francezii tot in sud alaturi de pifanii nostri. Germanii au inceput deja sa deshida un cap de pod in Lituania si vor incerca sa taie culoarul ce leaga Kaliningradul de Rusia.

 13. ”— Cum, boerule? întrebă Mihu, azvârlindu-i o
  privire ageră. Dumneata ’,ne ceri moşia pe care-a
  stâpânit-o* Stefan cel SfĂNT?
  — Nu, moşule, . Cer
  toată moşia voastră : daţi ce-a mai rămas, ca să-mi.
  întregesc ce-i al meu ! — Şi noi ce să facem ?
  — Ce vă va lumina Dumnezeu !…“Deocamdată eliberați casosabilul , apoi la sparanghel, am vorbit cu Sparanghel Vodă , d-aia mă preumblu ca Vodă prin lobodă!

 14. da-n ucraina nu mai sunt aeroporturi? poate în 2 luni nu va mai exista nici ucraina-nici nici !

 15. @intox/Stai pe aproape si or sa vina si atomicele. Nu te imbata prea des ca sa te gaseasca atomicele treaz ca sa faci pipi pe tine de frica. Dupa aceea va ramane doar cenusa din tine.

 16. Adică dacă primești un glonț in meclă ,mori torturat sau îți explodează o atomica in curte care.i diferența ,nu tot mort rămâi.Cum vrea Dumnezeu!

 17. @gelu,ești obsedat de termonucleare.Baietas avortat ,crezi că în Rusia nu sunt și oameni raționali.Crezi că Putin are posibilitatea să apese așa,când vrea el,pe trăgaci?Poate doar in mintea ta, dusă rău!!!!!Daca Putin e nebun,nu înseamnă că ceilalți sunt așișderea.

 18. @Eduard M🤣tZ ot CZernowitZ/In Rusia sunt oameni foarte rationali dat Occidentul Satanic vrea sa invinga cu price pret Rusia si tot va turna gaz pe foc pana cand la final se va ajunge la apasarea Butonului Rosu. Unul din cei 2 pistolari trebuie sa moara si doar unul va supravietui. Ori Oculta Modiala Khazara cu Resetarea ori Rusia. Alta alternativa nu exista. Si cum armele termonucleare nu au fost construite doar de amorul artei va veni clipa cand vor intra-n joc.

 19. Initiativa celor 3 mari, alta varianta de conizare locală cu metropola la Warsovia.Mbleah!

 20. Dupa Paris,Londra si alte capitale cu pretentii acum a aterizat sa Sușava . Tre sa recunoastem ca a mai taiat din fite.

 21. Pai daca Suseava are Airport International,poate Fluture v-a construi si la Broscauti unul pentru uzantele lui Zele.Slava Ukrainii!

 22. Aterizarea balerinului la Suceava presupune ca a venit de la Vilnius impreuna cu Johannis si avionul si-a continuat zborul de la Suceava spre Bucuresti sau Sibiu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.