Zelenski cere urgentarea unui embargo asupra petrolului rusesc

Președintele ucrainean Volodymyr Zelenski a cerut politicienilor occidentali să ajungă rapid la un acord privind un embargo asupra petrolului rusesc, spunând că eșecul lor costă omenești.

Zelenski a mai spus că va continua să insiste ca băncile rusești să fie complet blocate de sistemul financiar international, potrivit Reuters.

Zelenski a declarat că Moscova face atât de mulți bani din exporturile de petrol încât nu are nevoie să ia în serios negocierile de pace și a cerut „lumii democratice” să evite țițeiul rusesc.

El crede că un embargo asupra petrolului rusesc va fi totuși impus.

„Singura întrebare este câți alți bărbați ucraineni, câte femei ucrainene vor mai avea timp să ucidă militarii ruși pentru ca voi, anumiți politicieni – și știm cine sunteți – să găsiți o anumită determinare”, a spus președintele Ucrainei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

15 Comentarii

 1. Mă gândesc că buffonul a fost uns in funcție cu scopul clar de a distruge europa, unde primele incercări au fost imigrația cioroilor necontrolată chiar finanțată de UE cu scopul de ”statele unite europene”,. Acum tot in aclași scop, de ”convingere” a izbucnit acest rezbel in care rusul a fost forțat să intre, care prin acest bufon dă ordine tururor europenilor de cum să se autodistrugă,. Iar guverne slugi, cu lichele șoroșiste obediente sunt chiar multe in europa. Rezultatul va fi catastrofal,.Europa identică cu ukraina..

 2. Pentru PACE trebuie arestat si judecat CRIMINALUL DE RAZBOI ZELENSKI !!! … implicarea civililor in prima linie a frontului este CRIMA DE RAZBOI !!!

 3. Actorasul chiar a intrat in rol. Se crede Cavalerul Luminii si liderul lumii!

 4. Actorasul,ajuns din bascalie presedinte de tara, a pornit un razboi pe care clar stia ca nu are cum sa-l duca la bun sfarsit,iar acum indeamna europa si america la tot felul de bazaconii,de parca cineva e nebun sa-i urmeze toate ineptiile ! O gasca de sorosisti care au pus mana pe putere iar acum vor sa implice lumea intr-un razboi mondial.Ovreul se crede in filme cu Rambo ??!!Germania,Ungaria,Austria se mai uita din cand in cand cu coada ochiului spre razvratit,insa nu prea il baga in seama ! Singurii din europa care se kk pe ei de grija lui zelenski sunt romanii si polonezii !Am uitat extrem de repede ca mari parti din teritoriul asa zisei republici „artificiale” ucraina apartin romaniei,iar vreo 500 de mii de romani traiesc acolo fara a le fi recunoscute drepturile nationale,dar cand e vorba de razboi ii arunca in linia intai !! Dar cine din Romania sa ridice aceste probleme ??!!”Marele patriot” johannes von hermanstadt ?!

 5. Asa patesc unii … cand nu mai au petrol (in instalatie) !!! Cer „sanctiuni” pentru ceea ce nu mai au !!!

 6. Cred ca cel care nu ia in serios trataivele de pace este chiar Zelenski, iar cand spui Zelenski spui SUA, caruia prelungirea razboiului ii convine de minune.

 7. Nu vedeti ce fac rusii in Ucraina? Sunteti voi siguri ca nu urmeaza Romania, Polonia, Moldova? Aveti incredere in rusi ca pe noi ne-ar proteja si ne-ar da cel mult ghiocei si nu bombe in cap? Stiti voi ce are rusul mujic in cap? Ne agatam de speranta ca rusii nu vor ataca o tara NATO. Daca nu eram membri NATO, ce ii oprea pe rusi sa ne faca si pe noi ruine fumegande? . Plecati la Moscova, voi, tigvele goale si iubitoare de orci rusesti, cecene, siriene, mongoloide.

 8. „„„„ȘI TOTUȘI CE ȘI CINE ÎL CALIFICĂ PE ACEST NEBĂRBIERIT ÎNGÎNFAT SĂ DEA SFATURI? O FI AVÂND ȘI EL „DOCTOROCIUCE ÎN -ȘTIINȚEINTERNAȚIONAL AFGANE???

 9. Poate vom mai apuca vremea când Europenii, guvernele lor, posibil altele decât cele de azi, vor cerși la ușa rusului să vină și să-i mai elibereze odată, nu neapărat prin gaz și materii prime, ci cu insuși sistemul politic și administrativ..

 10. Asta de compara Războiul lui cu Perioadă Comunistă ,un retardat produsul Americanilor …a trimis o înregistrare lui Câtzu de parcă mare valoare este el …la fel de prost ca toți președinții Occidentului ….dai dăm bani la NATO să ii dea lu rahatul ăsta arme și nici nu este in NATO …. să bată câmpii ….iar suntem de partea greșită a istoriei

 11. In mod sigur Zelinsky se crede deja Stapanul Lumii. Da ordine guvernelor din lumea larga, traseaza stategii si impunerea de sanctiuni economice impotriva ursului. Suna goarna chemand NATO la razboi. Asta o fi chiar Antihristul pe care Oculta Mondiala vrea sa-l instaureze ca Presedintele Guvernului Mondial???

 12. Sunt 100% sigur .
  Dar daca altii (propagandisti) vor altceva … asta este doar „treaba lor” cea „murdara”…

 13. E clar ca UE ar trebui sa intervina si sa interzica SALTIMBANCILOR sa candideze la presedintia oricarei organizatii, sau stat. Desigur, orice SALTIMBANC poate fi presedinte al unei asociatii a saltimbancilor, dar nu mai mult.

 14. USA a surclasat in mirsavie toate regimurile criminale din istoria planetei (Pol Pot,Kim Jon Un,Stalin si altii ca ei).Introducînd fortat pe acest criminal corupt,consumator de droguri,etc.cu tolba de minciuni si cu bocancii de fascist in parlmentele tarilor europene,obligind toti cetatenii sa-l asculte,ca sa ascunzi atrocitatile unui asemenea regim fascist condus de acest Zelenski a carui armata comite crime asupra civililor din Ucraina acuzind Rusia de genocid,inseamna ca umanitatea este in pericol de moarte.Inseamna ca institutiile de tip Dakau,Auschwitz,Mauthausen,etc.dar la un nivel cu mult mai eficient decit au fost ele la vremea lor,sunt deja proiectate si asteapta in sertare inceperea santierelor de constructii.Se pare ca minciunile lui Hitler au fost de copii de gradinita.Tot acest montaj cu Zelenski in frunte pare a pregati infernul.Puteti sa cenzurati cit vreti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.