Zelenski, trădat de omul lui

Zelenski pare a fi trădat de omul lui. Fostul său consilier de încredere Alexei Arestovici a anunțat că intenționează să candideze la următoarele alegeri prezidențiale din Ucraina, programate pentru anul viitor.

„Da, mă voi nominaliza”, a spus el într-un interviu acordat agenției Interfax.

Arestovici a fost forțat să demisioneze din rolul său de consilier în ianuarie, după ce a susținut că racheta care a ucis 45 de persoane în orașul Dnipro a lovit clădirea după ce a fost interceptată de apărarea antiaeriană ucraineană. După demisie, a început să critice munca lui Zelenski.

Conform Constituției ucrainene, următoarele alegeri prezidențiale ar trebui să aibă loc pe 31 martie 2024, dar, în același timp, legea nu permite ca alegerile să aibă loc în timpul legii marțiale, astfel încât acestea pot fi amânate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

13 Comentarii

 1. Problema e că pune bete-n toate pe toate planurile, prin ceea ce scoate pe gura in defavoarea ukrainei, e micul basist al ukrainei. Cetățenii îl critica prin mesaje pe YouTube, nici nu vor să audă de el. E unul gin îmbogățiții din ajutoarele trimise din străinătate cetățenilor nevoiași din ukraina dar și din finanțele că ajutoare, sunt înregistrări video pe YouTube pe ascuns și chiar când vorbește despre îmbogățire, citez „și eu trebuie sa primesc, am dreptul chiar daca sunt politician”.

 2. s-ar putea sa fie viitorul presedinte al ukrainei ,daca se tin alegeri….

 3. …dap, cam ca retragerea lui herr hell!…tre sa scape si presedintele in functie dupa ce a distrus tara, nu-i asa?…cam ca la noi…

 4. Arestovici e spion rus,ma mir ca nu are deja un 7,62 in cap, un nenorocit vandut muscalilor

 5. Păi racheta respectiva chiar era a Urcacilor, degeaba face spume clona Urcacă de la 15:42.
  Iar Arestovici e de departe cel mai inteligent dintre URCACII GEȚI-BEGEȚI de la Kiev.
  De Urcaca GEATĂ-BEGEATĂ Hannah Mailar tot nimic ?
  măRog…😜

 6. Povestea e veche. Nici unul, si altul, nu cred s-aiba sanse: Arestovici a fost cel mai înversunat promotor al razboiului cu Rusia, înainte sa demisioneze. Ori, actualmente, Ucraina e pe uscat, dpv al finantarii conflictului de catre SUA, economic, în faliment, si socialmente, în Infernul lui Dante (plina de datorii pentru generatii-n sir, orasele, distruse, lumea, fara salarii si pensii…). Nici daca alegerea presedintelui s-ar reduce la zona banderista a tarii (Kiev-LVOV, fosta Republica a celor Doua Natiuni), si Arestovici (al carui loc e la-nchisoare, numele-l si predestineaza), tot n-ar fi ales.

 7. Evvreul nou va inlocui evvreul vechi.
  E hotarat in pardidul demonocrat.
  Ucraina carpa de sters la urr a evvreilor…casi Romania.

 8. In lumea asta este o tara in care zeci de milioane de tipi sint total fericiti si aplauda la tot ce fac Zelenski si cu Netanyahu. Sint milioanele de neonazisti din Germania. Neonazisti nemti sint absolut multumiti cu cei doi yihadisti- sionisti: Zelenski si Netanyahu pentru ca ei se straduiesc sa arate ca sint si se purta exact cum Hitler zicea si antisemiti de azi zic ca sint evreii.

 9. A încercat să comenteze evenimentele în limba ucraineană și toți mureau de râs.. Așa și n-a mai vorbit în mova din televizor..

 10. După cum arată ,sigur câștigă în fața lui Zelenski alegerile la Cameră , la Lubianka .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.