Zelensky, recunoscător României: Apreciem suportul

Preşedintele ucrainean Volodymyr Zelensky a transmis un mesaj pe rețelele de socializare prin care mulțumește României pentru ajutorul acordat.

„Recunoscător României pentru contribuția importantă adusă la capabilitatea de apărare a Ucrainei și pentru suportul țării noastre în ceea ce privește candidatura la Uniunea Europeană. Apreciem suportul defensiv și politic al partenerilor noștri”, scrie în mesajul lui Volodymyr Zelensky.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

20 de Comentarii

 1. Aoleo daca ne multumeste sa ne asteptam sa trimita astia ajutor militar folosind Romania ca noi suntem cei mai slugarnici.

 2. Dar nu ne spune nimic despre drepturile românilor care trăiesc în Bucovina de nord și la Odessa! Cat privește negocierile, Putin arata lumii că el vrea să înceteze ofensiva dar nu vrea naziștii lui Zelensky! Toți reporterii naziști tv și care dezinformează ne prezintă refugiații cu bagaje și copii in brațe care fug din fata războiului dar nu ne prezintă cum au votat pe nazistul maidanez Zelenski! Să-și asume riscurile prostii!

 3. Ne mulţumeşte că nu le-am cuerit întreaga Bucovina! Naziştii, ucigaşii de copii!

 4. Ce javră mizerabilă! După ce s-a văzut încolțit, mulțumește României. Dar a știut să dea legi de tip stalinist prin care să interzică învățământul în limba română pe teritoriul Ucrainei. Doamne, ce trădători nemernici conduc România!

 5. Daca tu Zelinsky … esti cu ADEVARAT recunoscător României … apreciid suportul TARII noastre …

  ATUNCI, SI tu Zelinsky … la RANDUL TAU … RETROCEDEAZA de URGENTA ROMANIEI … TERITORIUL „CIORDIT in 1940” de „catre tara ta” … TARII noastre (ROMANIA) … TINUTUL cel stravechi (genetic I2) si VORBITOR de limba de SORGINTE LATINA (de tip SATEM) … LIMBA noastra cea ROMANEASCA !!!
  TARAM balcanic ROMANESC care nu are nici o „legatura” cu „lumea ta cea slava” !!!

 6. Daca tu Zelinsky … esti cu ADEVARAT recunoscător României … apreciind suportul TARII noastre …

  ATUNCI, SI tu Zelinsky … la RANDUL TAU … RETROCEDEAZA de URGENTA ROMANIEI … TERITORIUL „CIORDIT in 1940” de „catre tara ta” … TARII noastre (ROMANIA) … TINUTUL cel stravechi (genetic I2) si VORBITOR de limba de SORGINTE LATINA (de tip SATEM) … LIMBA noastra cea ROMANEASCA !!!
  TARAM balcanic ROMANESC care nu are nici o „legatura” cu „lumea ta cea slava” !!!

 7. A scapat de cateva sute de etnici romani carora le vor devasta/confisca casele/bunurile asa cum s-a intamplat si in WW II. Bine ca au scapat cu viata pt ca puteau fi omorati de ucraineni ca sa dea vina pe rusi, nu stim cate crime vor savarsi ca sa impresioneze occidentul. Asa au facut albanezii din Kosovo care si-au ucis conationalii ca sa se poata victimiza. Cum il cheama pe comandantul separatistilor albanezi denuntat ca si-a executat pe ai lui?

 8. Heloooo! Voi care va bateti cu palma pe buric, de ce aceste ganduri si idei sau opinii cand o tara si natiune sunt la ananghie? De ce nu sariti cand e pace si aruncati cat sunt in pericol? Ganditi-va intai la voi ca persoana ce ati face apoi puneti in practica.

 9. E recunoscator clanului de xionisti din care fac parte si lingaii care conduc Romania. Idiotii cu butoane care compun turma de manevra o sa se ude jos si o sa saliveze pavlovian cand o sa citeasca asta. Nu trageti don semaka, io sunt cu ai nostri !

 10. Sigur,recunoscator,prostii nostri apara suveranitatea voastra chit ca si ei alaturi de plebe vor fi carne de tun,la comanda strainilor care ne guverneaza. Suveranitatea tarii noastre nu conteaza,a altora da. Neam de tradatori si slugi.

 11. O jighimea lustruita! Cand te-ai comportat ca un satrap fata de populatia „moldoveneasca” din Ucraina ( asa ne numesc ucranienii in mod oficial ), cand ai atentat la siguranta noastra de mediu in Delta Dunarii, prin doua actiuni mizerabile ( blocare canalului Sulina si contruirea canalului Bistroe), cand ai fost de partea rusilor in conflictul din Transnistria in 1991, cand ai permis aprovisionarea acestei zone cu tehnica militara ruseasca, cand nu platersti Romaniei participarea k=l aCombinatul de la Krivoirok, cred ca acesti conducatori ai acestei tari sunt mai rai si mai nocive decat cei ai rusilor.

 12. kazaru asta pitic cu gura mare e goys in Biblie. Citeste Biblia. Jigodia asta stramba isi bate joc de voi, ardevar focu de tatari spurcati de ilfov si teleorman.

  Ati ucis milioane de familii romaneste, scursurilor subhumane. Tataru bate palma cu khazaru. Sa vezi can tara vecina, bogata si prietena va intra paste voi tatarilor, grijania mathi de tatari, ce infometati tara cu capitalismu de 40 de ani.

  de fictiunea ukraina, vestul nu spune niciodata ca sunt saraci cersetori, cum spune zilnic de voi in fictiunea roma-nia ba. Kiar daca sun la un sfert de venit pa cap da locuitor. Va vine vremea tatarilor, va asteapta plutonul de executie pa stadion, cai mare pacat de scapati. Nu va uita nimeni, bha scarbelor.

 13. Sa ne mulțumească dandu-ne teritoriile românești înapoi.
  Aa, acum e la înghesuială și si-a amintit cuvântul mulțumesc în relația cu romanii cărora pana acum le-a arătat doar dispreț.

 14. Iesiti in fata parlamentului sa manifestati pentru regiunile istorice romanesti ocupate de Ucraina de inca o tradare din partea statului roman prin declaratia privind recunoasterea unitatii Ucrainei! ACUM!

 15. (vezi poza:
  a transpirat si i-a intrat costumul la apa!)
  (in curind isi va manca cravata,
  ca ala din georgia).

 16. Da,vrem teritoriile alea luate de bolsevici in 1940,dar ce sa facem cu ele azi,sa batem campii? Si ale cui sunt ele acum pentru ca trebuie sa le luam in urma unui referendum,dar in care romanii acum ies minoritari,ca acum sunt minoritari cu procent mult prea mic in teritoriile acelea,ca si ungurii ar vrea Ardealul,sau numai jumatate, dar n-au cu cine sa castige un referendum chiar daca l-ar aproba ONU ca sa se desfasoare.Dar ONU si nimeni nu vrea schimbari de granitze, ca s-ar porni zeci si sute de conflicte si divorturi teritoriale catastrofale care distrug stabilitatea statelor si baga lumea in dezastru.Si pentru ce,ca sa se arate cativa turbati ca Putin cu o tzara cu cativa centimetri mai mare,cu teritorii unde ei nici macar nu se duc sa traiasca pe acolo.Pai daca unii nu au placere pe unde se afla,sa se mute acolo unde cred ei ca sunt in patria mama,decat sa iasa cu razboi ca acum in Ucraina si care se poate intinde incat carcotasii doritori de mai mult pe harta,de fapt,niste prostalai cu pene,au sa aiba,cel mult,un loc mic la liniste si verdeatza.

 17. Spune de cate ori ai auzit, un roman din Cernauti, vorbind de ceea ce se intampla acolo? Undeva in Romania au existat personalitati care au avut legatura cu inimile de peste granite. Nu eu. Dar am avut onoarea sa-i intalnesc si pe cei din Romania, si pe cei din Cernauti sau Chisinau. N-ai vrea sa stii cum descriau cele doua nume slave si nici pe care ii considerau mai fara inima. Nu-ti spun. Numai ca ar fi bine sa intelegi semantica U-ului din URSS, vine de la uniunea de republici, parca erau 14, Bucovina, Tinutul Hertei si judetele de la Dunare au fost in R.S.Ucraina. Drama e ca frati si se lupta intre ei, seamana cu romanii unii chiar urasc ca si ucrainenii, cam asa arata crestinismul unit cu Roma. Intr-o carte tibetana unii se numesc slavo-teutoni altii celti, nu stiu noi din care grup facem parte. Daca acceptam ideea imprumuturilor din limba slava si trecerea lor spre sud si sud vest, s-ar putea mai de departe sa ne fie rude, mai ales daca suntem mai ”spalaciti”. Oricum ne sunt frati pt ca asa scrie in Biblie: Dumnezeu a facut Omul. Ma doare si sper sa fie pace, dar ar trebui ca si Zeii care au zgandarit lucrurile sa inteleaga ca ajunge cata nenorocire au generat si sa se opreasca.

 18. Ieri… au trecut garanita dintre Ukraina si noi … o familie de bătrânei …
  La întrebările reporteritei romance in limba noastră – cea ROMANEASCA … ei au mărturisit ca nu ȘTIAU, PANA ACUM, ca si noi, CEI DE PESTE GRANITA, vorbim … limba lor – cea MOLDOVENEASCA !!!
  Si a fost unul dintre primele cupluri … care au HOTARAT sa RAMANA in TARA lor de BASTINA – ROMANIA !!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.