Ziceţi voi, care generaţie e mai tare?

Umor pe net. Generaţia lui Hagi este comparată cu Generaţia lui Mutu.  Nu, nu Adrian Mutu, autorul face referire la preşedintele Klaus Iohannis.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 12
Author

17 Comentarii

 1. Nu ai cum sa faci paralelă între aceste generații expuse! Nu exista comparații reale pentru că, politica minciunilor și luxul nesimțit după care aleargă dezumanizați din politică, a dus la distrugerea multor generații de tineri! La generația Hagi, nu am găsit o asemenea mizerie permanent in cei 34-35 ani de activitate. Pentru generația de politicieni, nu pot aruncă decât un scuipat și înjurături! Pentru generația Hagi, laude cu rețineri pentru că, nu ador fotbalul.

 2. Generația ălora care batjocoresc românii din 89 incoace și Generația ălora care au venit pe tancuri in 44,restul sânt servitori și sclavi!

 3. Generatia care l-a d(on)at pe (ma)Ciuca viitor presedinte si eliberatorul de la Nassiria, proaspat eliberate.

 4. Generatia cu banditii actuali ai Romaniei, a cam inceput sa plateasca pt fardelegile comise sau tolerate/musamalizate cu abuz de functii, vedem pe Coldea si ai lui „generali” cu un picior in parnaie, urmeaza Johanis sa fie respins de la joburile internationale la care ravneste, deoarece marile puteri nu se incurca cu stimabilul care a tolerat timp de 10 ani pe interlopii SRI sa transforme Justitia in „camp tactic” de faradelegi.

 5. generatia de aur fals nu a trecut de sferturi in CM de acum 30 de ani,generatia lui mutu minte de ingheata apele

 6. Cel mai tare din poza este rujatu!Johannis a luat șah de la Bideu cu „patriotul” de a intrat în vrie iar Petrov care a desființat serviciul militar obligatoriu acum îl vrea din nou! Cine a băgat batul prin gardul lui Putin? Petrov!Românii votează cu capul sau cu tableta?

 7. @ Imre – ce faci ? Revin – deoarece nu ti-a intrat in tidva : Dupa 23 August 1944 – 40% din membrii PCR erau etnici maghiari . Istvan Foris era secretarul PCR . da de Laszlo Luka , Ghizela Vass , Asztalosz, , Imre Orban, Moghiorosz , etc. Astia erau ” cei mai cei” .Ti-e dor, bag seama, de acele vremi , nu ?

 8. Shalom sharmuta!ASTIA PRIMEAU ORDINE SI ERAU TOT Dgizdanu cu nume maghiarizate dar eu vorbeam de comuniști prietene,cei din nkvd,SUB PAUKER ,COMITETUL CENTRAL CARE PANA IN 58 AU Măcelărit tot ce era de macelarit,și care au rămas și după 89 cu fii și nepoții!Daca nu.as fi nepotul lui Gheorghe Apostol dar știu și lucruri care nu le pot spune aici!😉

 9. Oy vey, mah @Imre-si Asztalos „carutasul” securitatii tot din nemul alora era ? Si Foris Istvan sau Imre Orban ? Ca daca erau de aia veniti cu Hannah Rabinshon aka Anna Pauker, erau de muuuuult” cenusa” la Oswiecim , nu ? Dar tu cum dreak de ai devenit Imre din Itzic ? Ratacitii sau ratacitorii de pe si pe alte meleaguri au gena aia innascuta ? Dorinta de a avea totul si ratacind se aleg cu nimic ?Cum zici tu SHALOM, fara sirma ,decit daca-i ghimpata , ighen ?PS Dar de Sica Mandolona , brav urmas al lui Imre ce zici ?sharmuta?

 10. Voi nu faceti diferenta intre „generatii” si
  esaloane !

  Vezi SRI … precum bine-a proorocit mishteaaux … esalonul 1 canibalizeaza esalonul 2 !

  (la timp , exact si straniu acum 4 luni pre-zis ! INCA CEVA viitorul presedinte al RO inca nu.i in PSD sa va intre bine asta-n cap !)

 11. despre „FERMA DACILOR” ce sti
  ca aluziile tale au fost misterioase destul

  azi au reusit nu doar sa aresteze un SPION rusi in relatii cu FERMA DACILOR (ce Draku s-au vrut atunci BUZATELE tale apropouri ? razboi inter-mafiot cu VICTIME POLITICE 😀 ? poti fi mai clar in delphianisme ? )
  si chiar sa trimita un atasat russnac inapoi la Moskwa …taman cand rusii o pun de NUCLEARE TACTICE la Tiraspol
  si ODESSA cade precum preconizat …noi ramanand fara PATRIOT contra rachetele de pe submarinele russnace din Lacul Rusesc !)

  IQ=?
  😉
  ________
  ce „balaria mea” a fost la FERMA DACILOR de-a suferit si unul din capii serviciilor secrete valahe ?
  Ne controleaza yankeii chiar in halul asta

  a la … FICO ? 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.