Zidane, pe punctul de a semna ca antrenor

Zinedine Zidane este foarte aproape de a semna cu Bayern Munchen pentru a prelua banca tehnică a echipei începând din această vară, scrie vineri DPA, care citează ziarul spaniol Mundo Deportivo.

Citând surse apropiate negocierilor, Mundo Deportivo menţionează că Zidane este „la un pas” de a semna înţelegerea cu clubul Bayern Munchen, care va rămâne, la finalul actualului sezon, fără antrenor, Thomas Tuchel anunţându-şi plecarea cu ceva timp în urmă.

Şi ziarul spaniol Marca a indicat că negocierile dintre fostul antrenor al lui Real Madrid şi oficiali ai bavarezilor sunt avansate.

Presa germană menţiona, încă de la finele lunii februarie, că fostul internaţional francez Zinedine Zidane, fără angajament după despărţirea de Real Madrid, este unul dintre numele vizate pentru postul de antrenor al echipei de fotbal Bayern Munchen.

Conform postului de televiziune Sky Sport Germania, Zidane figura pe lista stabilită de oficialii lui Bayern pentru înlocuirea lui Thomas Tuchel.

Cu toate acestea, Julian Nagelsmann, selecţionerul naţionalei de fotbal a Germaniei, este şi el încă „în cărţi” pentru banca tehnică a bavarezilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Zinedin ZIDANE va forma o Mare Echipa de forbalisti Caposi .

    Care nu stie sa-si foloseasca capul ca arma fotbalistica n-are ce cauta in echipa lui Zidane.

    Dar sa nu fim rautaciosi , sa adaugam la calitatile acestui fenomenal foblaist si OM , una rarisima = Onoarea – estentiala
    a unui om cu caracter vertical.

    In sangele lui Zidane clocoteste Feteasca Neagra ….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.