Zidane semnează, dar nu cu Bayern Munchen!

S-a scris zilele trecute despre faptul că Bayern Munchen ar fi pe punctul de a obține semnătura pentru noul sezon a unuia dintre cel mai renumiți antrenori din fotbalul mondial, francezul Zinedine Zidane.

Acesta nu a pregătit până în prezent decât în două rânduri pe Real Madrid și cel puțin în primul mandat, având în echipă pe superstarul portughez Cristiano Ronaldo, a obținut succese pe bandă rulantă în toate competițiile. Practic , nu a existat trofeu pe care Zinedine Zidane să nu îl obțină la Madrid.

După despărțirea de galactici a avut parte de multe oferte, toate fiind refuzate.
Acum presa germană, confirmată de cea spaniolă, au avansat ideea că Zinedine Zidane ar fi acceptat oferta celor de la Bayern Munchen și că din viitorul sezon se va afla pe banca bavarezilor. Se dădeau și niște posibile nume de jucători doriți de francez, pentru care șefii lui Bayern ar trebui să negocieze în vară.
Însă, surpriză, Zizou a confirmat faptul că dorește să preia o echipă din această vară, sătul cât a stat fără să antreneze, dar aceasta nu ar urma să fie multipla campioană a Germaniei, ci un alt nume greu la nivel mondial, aflat însă de câțiva ani în evidentă scădere și de performanțe și de imagine.
Este vorba despre Manchester United, club care de la plecarea după 27 de ani de pe bancă a lui Sir Alex Ferguson nu a mai reușit niciodată să aibă performanțele înregistrate cu tehnicianul scoțian. Șefii lui United sunt deciși să renunțe la finalul sezonului la olandezul Eric ten Hag și varianta Zinedine Zidane ar cea care i-ar mulțumi pe deplin.
Și francezul este încântat de faptul că ar putea ajunge la unul dintre cele mai glorioase cluburi din lume iar între United și Bayern este foarte decis să spună da primeia pentru că are o mare problemă. Vorbește engleza dar nu știe nici cinci cuvinte în germană, pe care o consideră o limbă greu de învățat și, oricum, din punctul lui de vedere când preiei o echipă nu ai cum să comunici optim cu jucătorii dacă abia înveți limba.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.