„Zig Zag printre gîndurile mele”, în librării

Editura Evenimentul și Capital a trimis în librării o carte originală, în care Ion Cristoiu îmbină eseul cu proza, meditațiile cu însemnările personale, viața de fiecare zi cu ideea perenă. Cartea se găsește la librăriile: Cărturești, Eminescu, Papirus, Librarul, Alexandria, precum și pe site-urile de vînzări de cărți librarul. net, librarul. ro, editura de carte.ro.

Din Gîndurile din carte:

 • Mișcarea Legionară avea echipă de fotbal
 • Tudor Vladimirescu a fost trădat la fel ca și Nicolae Ceaușescu
 • Romanii puneau apă-n vin
 • Sadoveanu nu se pricepe la femei măritate
 • Cum au salvat comuniștii o peliculă cu fascistul Antonescu
 • Un blestem românesc: partizanatul presei.
 • Elena Ceaușescu a Franței Regale
 • Alexandru Ioan Cuza a lăsat statul fără o lețcaie
 • Comunicarea publică la Iisus
 • Unde e brățara Elenei Ceaușescu lovită de glonț
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

 1. Deja nu mai pot,nu mai suport! Ciuca ne vorbește de revitalizarea satelor românești! Daca orașele patriei au devenit fantoma,”onoarea mea” vorbește despre satele românești unde dai cu tunul sa găsești un zilier! Asta trebuie sa meargă la doftor! Cred că trăiește pe luna,pe partea întunecată! Succesuri liberali hoți care ați jefuit Romania de nu a mai rămas nimic de furat și au plecat 6 milioane de brațe de muncă afara la soaranghel!

 2. „Gaina cu pui vii in contextul hermeneuticii lui Eratostene”
  „Cum sa pui mana pe niste arhive cand nu se uita nimeni”


  Se mai gaseau titluri de acelasi calibru…

 3. Cristoiu incearca sa-l depaseasca pe ultima suta, in „volumul operei”, pe Cartarescu.
  Ambii sunt foarte perseverenti, avind ca trasatura comuna, lipsa totala a talentului de scriitor.

 4. Cică tinerii ofițeri-ingineri absolvenți de ATM București își dau demisia pe capete din sistem deși au contract cu armata pe ani buni! Când află că iau in mana 3.500 lei net/luna ca sa manevreze „patrioate”, o iau la fugă la sparanghel! Știind că IT-istii din viața civilă încasează 10.000 lei net/ luna „de acasă”,normal că pleacă. Nu trageți în șefii de promoție ATM! Atenție Ancuța!

 5. Cine va impiedica sa scrieti si voi daca este usor si veti gasi un sponsor care sa va publice si un cititor care sa va cumpere cartea.

  In particular dl Cristoiu are 75 de ani, este de admirat pt energia sa. Zilnic se documenteaza, scrie si isi exprima coerent analizele. Cati din ziaristi sunt atat de activi? Scrisul, documentarea si activitatea in general sunt panaceul tineretii sale. Il stiu pt ca am cunoscut seniori care si-au pastrat vitalitatea scriind la peste 80 de ani chiar 90.

  va urez succes! nu mai criticati, dovediti slabiciune, fiti constructivi luand exemplul dl Cristoiu.

 6. @ 19:14
  Cristoiu a fost ziarist, pana cand a facut rotatia de 180 de grade si a trecut de la „total anti Basescu” la „total pro Basescu”.
  Din acel moment, a devenit „ziarist oportunist”. Nu are „cele necesare” pantru a fi scriitor, cartile lui fiind doar o compilatie de articole.
  Cartarescu este un fel de „maniac literar” si ar merita un premiu pentru straduinta. Din pacate, ambitiile de scriitor la nivel mondial, au costat poporul roman gramezi de bani (ca pe vremea lui Ceausescu) pentru promovarea cartilor lui in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.