Zile libere pentru bugetari anul viitor: Trei minivacanţe dintr-un foc

Guvernul a decis, în şedinţa de joi, ca în anul 2024 zilele de 2 mai, 16 august şi 27 decembrie să fie zile libere pentru bugetari.

„Mai am şi o veste care cred că este bună pentru români, în general. Este vorba despre zilele libere pentru anul care vine, 2024, pentru cei din sistemul bugetar. Şi anume, pe lângă cele care sunt legal zile libere s-a mai decis ca zilele de joi, 2 mai, vineri, 16 august, şi vineri, 27 decembrie 2024, să fie zile libere pentru personalul instituţiilor şi autorităţilor publice”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului Mihai Constantin, la finalul şedinţei de joi a Executivului.

El a mai spus că aceste zile vor fi recuperate prin prelungirea programului de lucru în perioada din preajma datelor calendaristice anunţate.

„Se poate face astfel o punte pentru trei minivacanţe, care cred că-i vor bucura pe mulţi în anul care vine”, a mai precizat Constantin.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. De pe vremea lui ceaușescu se știe, că e bine ca romănu să aibe multe ”vacanțe”..demonstrat se fura mai puțin și nu se consuma energie..

  2. Pe 5 Mai 2024 este Pastele intr-o Duminica . Pe 1 Mai 2024 este zi Libera ! Si nu stiu când vin Pensiile ? Probabil dupa Paste 2024 .

  3. Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese!…
    Dar de nu propun ca plosnițele bugetare să vină doar două zile pe săptămână la serviciu…Marți și Miercuri!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.