Cu circul, la Aeroportul Otopeni

Ziua Mondială a Circului va fi celebrată vineri la Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Evenimentul va începe la ora 11:00 cu o defilare a artiştilor, în terminalul „Sosiri” al aeroportului, urmând ca spectacolul să se desfăşoare în noul terminal „Plecări”.

„Acesta nu este doar un simplu aeroport, ci este poarta de intrare în țara noastră, locul unde călătorii își încep sau își încheie aventurile, iar acum, va deveni și locul unde se vor desfășura cele mai spectaculoase acrobații și numere de circ.
Cu acrobați desăvârșiți, comedii pline de haz și momente de Circ fascinante, vom transforma acest loc al călătoriilor și al plecărilor într-un tărâm al viselor și al distracției. Odată ce pasagerii vor păși în interiorul terminalului PLECĂRI, vor fi întâmpinați de acrobați abili, echilibriști pricepuți și jongleri de mare clasă. Atmosfera va fi plină de energie și emoție, iar zâmbetele vor fi nelipsite.
Prin acest eveniment, dorim să aducem un omagiu artei circului și să celebrăm diversitatea și creativitatea acestui spectacol fascinant. Ne dorim ca fiecare călător și locuitor al acestei țări să se bucure de magia acestui moment special și să simtă bucuria și entuziasmul pe care circul îl aduce în inimile noastre“, susțin reprezentanții Circului Metropolitan.
Începând cu anul 2010, în fiecare an, în cea de-a treia săptămână din luna aprilie, lumea întreagă sărbătorește Ziua Mondială a Circului. Această minunată sărbătoare este inițiată și încurajată de către Printesa de Monaco, fiica ilustrului fondator al Festivalului de Circ de la Monte Carlo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

4 Comentarii

  1. Vin și politicienii cu guvern cu tot în frunte cu Plavanul? Ziua națională a circului in Romania e nonstop in parlament, guvern și oriunde nu vrei sa auzi! Aha, acum e generalizat.

  2. Circ ca o sa fie de1 mai 2024 ! Ca sunt 6 zile libere ! Si nu o sa fie Bani de Mâncare pana pe 15 mai 2024 !

  3. Avem o Mierla cae canta de o Saptamana , Ore Întregi ! Ca nu-i lasa nici pe Porumbei in pace ! Sa doarma Porumbeii !

  4. Incotro te uiti prin colonie, numai circ. Cu painea e mai naspa. E adevarat, nu pentru circarii speciali.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.