Ziua Mondială a Muzicii

Ziua Mondială a Muzicii sau „La Fête de la musique” (sărbătoarea muzicii), este marcată anual pe 21 iunie, fiind inițiată în Franța, iar în prezent este celebrată în toată lumea. Este o zi ce încurajează oamenii să se dedice muzicii de toate tipurile și e o oportunitate pentru muzicieni de a da concerte și a se conecta cu fanii lor, inclusiv pe media socială.

De la cel mai vechi instrument muzical, fluierul din Neandertal, confecționat cu 60.000 de ani în urmă, până la instrumentele electronice actuale, muzica a fost o parte semnificativă din existența ființelor umane. În afară de plăcerea de a fi ascultată, muzica este o formă de expresie care rezonează cu simțămintele, emoțiile noastre mai bine decât o pot face cuvintele. În plus, muzica transcende orice fel de granițe geografice și culturale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Dan Orghici 155 Articole
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.