Ziua Națională sărbătorită în Aeroportul Otopeni (fotorepotaj)

Ziua Națională este sărbătorită și în Aeroportul Otopeni. Fanfara Jandarmeriei Române și Garda de Onoare dau onorul de Ziua Națională a României, la Aeroportul Otopeni. De asemenea, angajații de la Romanien Airport Services și-au indeplinit activitățile de serviciu îmbrăcați în ii care mai de care mai frumoase.

La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! 🇹🇩

Compania Națională de Aeroporturi București organizează mai multe evenimente dedicate Zilei Naționale a României.

Astfel, în intervalul orar 09:30 – 12:00, pasagerii care au decis să călătorească cu avionul de Ziua Naţională au avut parte de un flashmob, un spectacol folcloric şi vor putea participa la o degustare de vinuri.

Programul evenimentului:

• 09:30 – 10:00 – aerogara “Plecări”, zona ghișeelor 1-52 – flashmob organizat de Fanfara Jandarmeriei Române și Garda de Onoare, Imnul Național și melodii folclorice din repertoriul național;

• 09:30 – 11:30 – degustare de vinuri românești, aerogara “Sosiri”;

• 11:00 – 12:00 – spectacol de muzică și dansuri populare cu Ansamblul Folcloric “Cununa Carpaților” al Centrului Național de Artă “Tinerimea Română”, aerogara “Sosiri”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Dupa ce ati jefuit o marca romaneasca, Tarom, una din cele mai sigure companii aeriene din lume in anii ’80, mai aveti tupeul sa jucati hora pe aeroportul unde isi are flota? Tarom e steagul ce reprezinta tara 365 de zile nu numai pe 1Dec. Claditi-va alta soarta, desteptati-va!

 2. Ca sa fim cat mai penibil acum dansam si in aeroport.Ziua nationala a Romaniei(respect pt.ziua rom.)a devenit un fel de balci unde pe primul loc este fasolea cu ciolan.

 3. Angajatii de la aeroport s-au travestit in femei imbracand ii, iata ca prin Aeroport intram mai repede in occident. Chiar n-a avut aeroportul cateva sute de lei. pt ca o camasa/camese de barbat costa sub 100 de lei, e drept in provincie nu in Bucuresti unde obrazul subtire cu pret mare se tine…

 4. „250 de străini defilează de ziua naţională!”
  Ce dovadă mai clară de sfidare, batjocoră şi aroganţă din partea iudeomasonilor paraziţi alogeni evrei că sântem o țară sub ocupaţie străină! Şi, atunci:
  – ne mai mirăm că de ce nu avem autostrăzi, infrastructură, şcoli, spitale, educaţie, sănătate, pensii, salarii?
  – ne mai mirăm de ce nu mai avem economie resurse, aur, petrol, gaze, paduri, pamantul agricol?
  – ne mai mirăm de ce am fost alungaţi din ţara noastră peste 5 milioane dintre noi, sclavi în occidentul imperialist iudeomason?
  – ne mai mirăm de creşterea preţurilor la utilitati, gaze, curent electric, apa, telefonie, toate acaparate de corporatiile occidentale?
  – ne mai mirăm de tinerii fără valori, repere, spalaţi pe creier îndobitociţi pervertiţi cu desfrâu, lgbt, droguri, cu „şcoala altfel”?
  – ne mai mirăm că avem salarii mai mici, preţuri mai mari ca-n occidentul nelegiuit imperialist iudeomason şi produse de proastă calitate decât la ei?
  – ne mai mirăm că nu mai putem creşte porcul nostru în ogradă şi că mancăm alimente cu chimicale, fără gust, gândaci şi viermi?
  – ne mai mirăm când ne vor inchide din nou în case, să ieşim cu bilet de voie, „paşaport verde”, că ne vor întepa iarăşi obligaţi cu alte otrăvuri, închişi în oraşe de 15 minute, în lagărul lor digital, dependenţi total de minciuna „banilor” lor digitali din băncile lor, dependenţi de sistemul lor antihristic, antinaţional, antiuman?

  Să nu ne mai mirăm de toate acestea ! TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur !

 5. tineti minte dupa 1989, cand se spunea ca „pinguinii” si „dalmatienii” bat din labutze? asa si „nationalistii” nostri cu ziua… unde-si fac cumparaturile? sunt „digitalizati”? vor „o tara ca afara”? cate vacante au in Romania versus „afara”… i-po-chimeni-ipo-criti…

 6. Mulțumim pentru urare, la fel și voua! Ziua asta e că oricare zi pentru cei din străinătate, în România e abuz de emoție prin intermediul televiziunilor și a bugetarilor de lux din politica românească care se perinda pentru imagine. Din punctul meu de vedere, Ziua Națională a Romaniei e in fiecare și în orice zi dar nu pentru perindat scursuri de lux politic.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.