Zodiac 11 decembrie

Mai sunt fix două săptămâni până la Crăciun, dar încă nu am intrat în vacanța de iarnă. Și, ca la orice final de an, probabil că s-au adunat multe lucrurii de făcut. Ce te mai așteaptă în rest? Vezi horoscopul pe zodii ca să știi cum să te organizezi:

Berbec

21 martie – 19 aprilie

Astăzi este ziua în care situația care nu a mers bine până acum se poate schimba brusc dramatic și poate avea un final fericit. Sarcina ta este să nu renunți.

Taurul

20 aprilie – 20 mai

Astăzi, părerea ta se poate schimba prea des în timpul zilei, așa că, înainte de a face ceva, ar trebui să te gândești de șapte – opt ori. Mai bine, întreabă pe cineva.

Gemenii

21 mai – 20 iunie

Astăzi, vei fi oarecum credul, însă acest lucru nu îți va face rău. Nimeni nu te va înșela în aceste zile și este întotdeauna plăcut să crezi niște glumițe inofensive.

Rac

21 iunie – 22 iulie

Se spun că a oferi cadouri este aproape la fel de plăcut ca a primi. E foarte probabil ca astăzi să testați această afirmație în practică.

Leu

23 iulie – 22 august

Astăzi, cel mai credincios aliat al tău va fi răbdarea. O serie de obstacole pe care vă chinuiți să le îndepărtați rapid, după un timp, se vor duce de la sine, fără niciun efort din partea dvs.

Fecioara

23 august – 22 septembrie

Nu ar trebui să atragi atenția tuturor asupra ta astăzi pentru că există un risc real ca printre oamenii atrași să nu fie cei pe care ai vrea să-i vezi.

Balanță

23 septembrie – 22 octombrie

Înainte de a distruge ceva astăzi, proiectează exact ceea ce vei construi. Recunoaște, este neplăcut să fii blocat în ruine.

Scorpion

23 octombrie – 21 noiembrie

Sarcina ta este să iei astăzi ceva și, așa cum a recomandat cândva un mare sculptor, să tai tot ce nu este necesar.

Săgetător

22 noiembrie – 21 decembrie

Faptul că ai văzut ceva mai întâi nu justifică pretențiile tale la acel obiect. Mai mult, el (subiectul) poate avea propria sa opinie în această chestiune.

Capricornul

22 decembrie – 20 ianuarie

Astăzi s-ar putea să te hotărăști asupra unui lucru care, într-o altă zi ți, s-ar părea o idee complet nebunească. Poate că este, dar de ce să nu încerci?

Vărsător

21 ianuarie – 18 februarie

Moderați-vă dorințele. Mai bine o pasăre în mână decât un struț în deșert.

Peşte

19 februarie – 20 martie

Fiți atenți, astăzi veți avea o oportunitate foarte convenabilă de a vă îmbunătăți puțin situația. Dar trebuie să fii pe fază fiindcă nu va cădea doar în mâinile tale.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.